05 ное
2012
     

ћладежи със свежи идеи могат да участват в академи€ »новации в действие

ѕредложени€та за участие в инициативата могат да бъдат от сферата на управление на отпадъците, чиста енерги€, управление на водите, пречистване на въздуха, устойчиво земеделие, социална отговорност, иновативни организации.


635 прочитани€, 0 коментара

ќт 15 октомври стартира јкадеми€ "»новаци€ в действие". »нициативата има за цел да даде шанс на млади хора с иновативни идеи и желание да промен€т заобикал€щата среда, като получат безплатно знание и умени€, свързани с проекти за иновации.

јкадеми€та е социално-отговорен проект на организаци€та от химическата индустри€ —олвей —оди јƒ, а основен партньор на проекта е »нститутът за предприемачи на Cisco Systems, представл€ван в Ѕългари€ от ‘ондаци€ "Ѕизнес институт".

јкадеми€та е под наслов "Ќаправи света по-добър" и в не€ могат да участват млади хора – насто€щи студенти или завършили в рамките на последните пет години. “€ има конкурсен характер, като ще се оцен€ват устойчиви, иновативни идеи, допринас€щи за икономическото и социално развитие на българското общество.

" ато компани€, ориентирана към устойчивото развитие и иновациите в полза на природата и обществото, —олвей —оди јƒ приветства младите хора да участват в академи€ "»новаци€ в действие".


продължава в: Computerworld.bg

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

 ќћ≈Ќ“ј–»

“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"ћладежи със свежи идеи могат да участват в академи€ »новации в действие"    

»збрани книги


ѕолезни страници

    ЅёЋ≈“»Ќ»

    ‘ирмите представ€т
     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

    Ќационални€т офис за технологичен трансфер в сферата на » “ към Ѕј»“ взе участие в десетото издание на конференци€та, което се проведе през октомври в Ѕрюксел