06 ное
2012
     

LG иска да продава смартфона Nexus 4 значително по-скъпо от Google

Южнокорейският производител LG ще иска поне 600 евро за своя нов флагман Nexus 4, докато в онлайн магазина Google Play версията на ”гугълфона” с 16 GB памет струва €350.


1017 прочитания, 1 коментар

Няколко дни след направения буквално в окото на бурята Санди анонс на новия "гугълфон" LG Nexus 4 (дебютирал заедно с таблета Nexus 10) станаха ясни и цените на новия флагмански смартфон за Стария континент, където Google ще започне да продава апарата от 13 ноември на цени €300 или €350 в зависимост от обема на флаш паметта (8 или 16 GB). Междувременно стана ясно, че LG Electronics ще предлага флагманския си модел и самостоятелно, но на съвсем друга цена. Поне така твърди онлайн ресурсът The Next Web, като се позовава на Facebook страницата на испанската компания за продажби на дребно Phone House. Според публикуваната там информация, LG възнамерява да предлага Nexus 4 на цена от 600 евро.

LG Nexus 4

Това без съмнение е предизвикало гнева на испанските потребители, които са готови да се откажат от новия Nexus смартфон, но сериозни протести отправят и италианците на местната Facebook страница на LG Mobile, изразявайки не по-малко възмущение от ценовата политика на корейския гигант. А напоследък към протестите се присъединяват и потребителите от Австрия, където засега LG предлага само 16-гигабайтовата версия на апарата срещу €550.

продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
  
12:38, 06 ноември 2012 # 1
NO AVATAR
окото на бюрата
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"LG иска да продава смартфона Nexus 4 значително по-скъпо от Google"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят