06 ное
2012
     

AOC пусна у нас универсален 27-инчов монитор

d2757Ph се предлага на пазара от ноември 2012 г., като препоръчителната крайна цена е 645 лв.


559 прочитания, 0 коментара

AOC пусна на българския пазар 27-инчовия (68,6 сантиметра) LCD монитор d2757Ph с LED подсветка, който е подходящ за 3D игри и филми. Освен това 2D съдържанието може лесно да бъде конвертирано в тримерно. Самията монитор е снабден с IPS (in-plane switching)


Иновативната тримерната технология FPR (Film-type Patterned Retarder) гарантира възпроизвеждане на видеоклипове без трептене, твърдят от компанията. За разлика от технологията с електронен затвор, тук 3D ефектът се постига без употреба на активни очила със затвор – достатъчна е системата на монитора. Тримерната технология FPR изисква само поляризиращи очила без батерии, които са по-леки и удобни за носене. В допълнение, поляризиращите очила са по-евтини от захранваните с батерии активни очила със затвор, смятат от AOC. 3D очилата със закопчалка подходящи за хората носещи постоянно очила, са включени в пакета на d2757Ph.


продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"AOC пусна у нас универсален 27-инчов монитор"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел