08 ное
2012
     

Персонален 3D видео шлем на Sony дава различен поглед към кино и гейминг забавленията

Персоналният 3D шлем на Sony, който пристига на родния пазар, е оригинална комбинация между видео очила за гледане на High Definition 2D и 3D видео съдържание и аудио система за виртуално 5.1-канално кръгово озвучаване.


963 прочитания, 2 коментара

Sony има дългогодишни традиции и опит в индустрията за забавления, така че не би трябвало да ни изненадва фактът, че компанията все още е способна да изненадва публиката с разни оригинални, макар и не непременно масови решения, каквито са мултимедийните шлемове за "виртуална реалност". Точно такова решение е нестандартният "персонален 3D видео шлем" HMZ-T2, който пристига на българския пазар с идеята да предложи на потребителите едно "различно кино и гейминг изживяване".

 

Въпросното мултимедийно устройство, което излиза извън стандартната класификация за хардуерни устройства,.всъщност представлява комбинация от видео очила за гледане на High Definition 2D и 3D видео съдържание и аудио система за виртуално 5.1-канално кръгово озвучаване. За визуалната част е грижат два OLED екрана, които според компанията извеждат ярки и отчетливи изображения без преплитане (застъпване на изображението за дясното и лявото око). 45-градусовото зрително поле пък би трябвало да ви накара да се почувствате напълно погълнати от изживяването, сякаш гледате широкоекранен филм в киносалон, смятат в Sony.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
+1   
10:44, 09 ноември 2012 # 1
Странно защо, но това ми прилича на Nintendo Virtual Boy. Дано е по-добро. И най-важното - очите ти да не стават на баница след като го ползваш
Nothing is true! Everything is permitted!
 
  
14:24, 14 ноември 2012 # 2
NO AVATAR
цената малко ме притеснява, иначе не е лошо
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Персонален 3D видео шлем на Sony дава различен поглед към кино и гейминг забавленията"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят