12 ное
2012
     

» Hewlett Packard започва да предлага музикална услуга

HP Connected Music вече е готова да предложи огромно количество музика и ексклузивно съдържание на потребителите в ≈вропа благодарение на Universal Music. ”слугата е локализирана и на български език.


723 прочитани€, 0 коментара

ќт н€колко дни насам, наред със стартиралата на 26 октомври Xbox Music, потребителите в региона на ≈ћ≈ј (≈вропа, Ѕлизки€ изток и јфрика) имат възможност да ползват още една музикална услуга, наречена HP Connected Music. —поред официалната информаци€ от българското подразделение на Hewlett-Packard, услугата е реализирана в партньорство с водещата музикална компани€ в света Universal Music Group и е готова да предложи на потребителите с нови лаптопи и настолни компютри HP с Windows 8 достъп до огромни€ музикален каталог на Universal, съдържащ песните на над 3500 изпълнители, както и ексклузивни възможности за посещени€ на концерти и дори за лични срещи с любимите музиканти.

«а да получат достъп до новата музикална услуга, потребителите тр€бва да регистрират сво€ нов компютър с Windows 8 на официални€ сайт на HP Connected Music, чийто интерфейс има и локализиран българоезичен вариант. — това притежателите на новите потребителски компютри на HP с Windows 8 ще имат достъп и до ексклузивен списък с услуги чрез HP Connected Music, в т.ч. стрийминг с безплатен достъп до пълни€ каталог на Universal Music за период от 90 дни, докато собственицците на нови модели HP Spectre и HP Envy с Windows 8 ще могат да прав€т 10 безплатни mp3 (256 kbps) свал€ни€ на месец за период от 90 дни.


продължава в: PCWorld.bg

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

 ќћ≈Ќ“ј–»

“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"» Hewlett Packard започва да предлага музикална услуга"    

»збрани книги


ѕолезни страници

    ЅёЋ≈“»Ќ»

    ‘ирмите представ€т
     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

    Ќационални€т офис за технологичен трансфер в сферата на » “ към Ѕј»“ взе участие в десетото издание на конференци€та, което се проведе през октомври в Ѕрюксел