15 ное
2012
     

В уебинар на 20 ноември ще бъдат обсъдени предимствата на GIS

571 прочитания, 0 коментара

За предимствата на GIS системите, за това дали са еднакво ценово ефективни за администрацията и различните сфери на бизнеса, за актуалните GIS решения в България, ще разкажат представители на Агенция по геодезия, картография и кадастър, ГИС отделът на Софийска вода АД, Скортел ООД и технологичните компании ЕСРИ България и Аутодеск & Каниско. Това ще се случи на 20 ноември, от 10:30-12:00ч., в онлайн канала http://discussions.idg.bg.

Едни от акцентите на предстоящия уебинар, ще бъдат модернизирането на администрацията с имплементирането на GIS решения – част от пътя към електронно правителство; GIS за администрацията, енергетика и ютилити, или бизнеса; как да изберем подходящите GIS и етапи на имплементация; предимствата на GIS и възможностите за надграждане; предимства на облачните и мобилни GIS; възможности за анализи чрез GIS; взимане на устойчиви решения за опазването на околната среда чрез GIS и мн. др.

Участието в дискусията е безплатно с предварителна регистрация на: https://www1.gotomeeting.com/register/759599121

Формата за предварителни въпроси, намираща се на http://discussions.idg.bg дава възможност на читатели и слушатели да изказват мнение и задават въпроси. Те ще бъдат публикувани на страницата, а по-интересните от тях - зададени по време на уебинара. Слушателите имат и възможността да се включат в обсъждането, като за целта е необходимо да разполагат със слушалки и микрофон.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"В уебинар на 20 ноември ще бъдат обсъдени предимствата на GIS"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят