16 ное
2012
     

VIVACOM открива Twitter-конкурс за най-свежата идея от StartUP Conference 2012

Конкурсът слага началото на дългосрочен проект на VIVACOM за партньорство със стартиращия бизнес, a идеята-победител в него ще получи възможност за менторство и финансиране.


550 прочитания, 0 коментара

VIVACOM организира конкурс за най-свежата бизнес идея по време на StartUP Conference 2012, която ще се проведе този уикенд в Интер експо център и VIVACOM Art Hall под патронажа на министъра на икономиката, енергетиката и туризма и с подкрепата на телекома. Според официалната информация от оператора, конкурсът ще се проведе в специално създаден за целта канал в Twitter - #NewBornIdeas, а най-добрата идея, избрана от жури на компанията и StartUP фондацията, ще бъде представена пред мениджъри от телекома и ще получи възможност за менторство и финансиране.
 

Конференцията е първото събитие, с което телекомът стартира дългосрочен проект за партньорство със стартиращия бизнес у нас, отбелязват още от VIVACOM. Следващи стъпки в тази посока са изготвянето на специален StartUP пакет от телекомуникационни услуги за младия бизнес при "изключително атрактивни условия" и организирането на StartUP Weekend@Mobile в началото на 2013 г., който ще бъде подкрепен от телекома и ще се фокусира изцяло върху идеи за разработване на мобилни приложения.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"VIVACOM открива Twitter-конкурс за най-свежата идея от StartUP Conference 2012"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел