20 ное
2012
     

Девет продукта на Logitech получиха признание на наградите CES Innovations 2013

Моделите са победители в категориите „Еко дизайн и устойчиви технологии“, и „Технология за по-добър свят“, „Компютърни аксесоари“, „Слушалки“ и „Домашни аудио/видео аксесоари“.


1449 прочитания, 0 коментара

Девет от продуктите на Logitech са признати за International CES Innovations 2013 Design and Engineering Awards Honourees – отличие на международните наградите за иновации в дизайна и инженеринга CES 2013. Признанието отива за Logitech Wireless Solar Keyboard K760, Logitech Solar Keyboard Folio, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Zone Touch Mouse T400, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Washable Keyboard K310, Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, Logitech UE 9000 Wireless Headphones и Logitech Harmony Touch.

„За Logitech е истинска чест да бъде сред световните лидери, създаващи изключителни продукти по отношение на дизайна и възможностите им,“ каза Бракен Деръл, президент на Logitech. „Посветени сме на това да предлагаме чудесни продукти на потребителите и тези награди са потвърждение на прогреса ни през тази година.”

Престижните награди за дизайн и инженеринг се спонсорират от Асоциацията за потребителска електроника - Consumer Electronics Association (CEA) – организатор на International CES – най-голямото търговско изложение за потребителски технологии в света. Наградите отличават продуктовия дизайн и инженерните възможности вече повече от трийсет години.

Деветте отличени продукта на Logitech ще бъдат показани по време на International CES 2013 в Лас Вегас, което ще се проведе в периода 8-11 януари, 2013 г.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Девет продукта на Logitech получиха признание на наградите CES Innovations 2013"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят