20 ное
2012
     

LG Optimus Vu дебютира в мрежата на Мтел

Optimus Vu е снабден с IPS дисплей и осигурява уникална комбинация между картината на таблетите и мобилността на смартфоните.


993 прочитания, 0 коментара

Дългоочакваният модел на LG Electronics Optimus Vu дебютира на българския пазар. Моделът обединява в едно таблет и смартфон и се предлага от Мтел на цена от лева с тарифния план 29,90 лева на месец или 699,90 лева в брой с Mtel SURF&TALK XL и 1099 лв. в свободна продажба.

Optimus Vu е сред най-харесваните модели на LG. Смартфонът e снабден с IPS дисплей и осигурява уникална комбинация между картината на таблетите и мобилността на смартфоните. Моделът разполага с мощен 1.5 GHz двуядрен процесор, 32GB памет и голяма 2,080 mAh батерия, което го превръща в подходящо решение за забавление с мултимедийно съдържание.

Големият 5-инчов дисплей в съотношение 4:3 прави работата с документи, четенето на книги, сърфирането в интернет и мултимедийното забавление много по-лесни и приятни. Заедно с това устройството е удобно за писане и водене на бележки. IPS дисплеят възпроизвежда максимален брой точни и истински цветове и създава кристално чисти изображения дори на пряка слънчева светлина. Вграденият бутон за бърз достъп QuickClip дава възможност на потребителите лесно да правят снимки на съдържанието на екрана (screenshot) само с едно натискане.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"LG Optimus Vu дебютира в мрежата на Мтел"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел