23 ное
2012
     

20-години след премиерата си филмовият хит “Джурасик Парк” се завръща в 3D

По случай юбилея си ДЖУРАСИК ПАРК 3D на Стивън Спилбърг излиза в кината през май догодина с напълно нова визия благодарение на усъвършенстваните технологии за постпродукция.


909 прочитания, 0 коментара

С 20-годишна история зад гърба си един от най-успешните филми за всички времена ще се завърне на големия екран в 3D формат, за да направи легендарния свят на динозаврите още по-жив и внушителен, информират от Форум Филм България. Според официалната информация, ДЖУРАСИК ПАРК 3D ще излезе по кината през май догодина с напълно нова визия благодарение на усъвършенстваните технологии за постпродукция. Всъщност „Юнивърсъл" вече разпространи първия кино трейлър на ДЖУРАСИК ПАРК 3D, който дава почти физически досег с легендарните бронтозаври, велоцираптори и огромния тирантозавър Рекс.
 

Jurassic Park 3D poster

„Джурасик Парк"на Стивън Спилбърг излиза през 1993 г. и регистрира приходи от 914 милиона щатски долара в световния бокс офис, което тогава го превръща в най-касовия филм на всички времена. Въпреки, че от тогава досега касовият рекорд беше подобрен, дори и днес праисторическото приключение все още е сред 20-те филма с най-високи приходи в световен мащаб.

Jurassic Park 3D

След грандиозния успех на първия филм, „Джурасик Парк" се превръща в трилогия, която към днешна дата е генерирала приходи от над 2 милиарда щатски долара.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"20-години след премиерата си филмовият хит “Джурасик Парк” се завръща в 3D"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят