23 ное
2012
     

20-години след премиерата си филмовият хит “Джурасик Парк” се завръща в 3D

По случай юбилея си ДЖУРАСИК ПАРК 3D на Стивън Спилбърг излиза в кината през май догодина с напълно нова визия благодарение на усъвършенстваните технологии за постпродукция.


916 прочитания, 0 коментара

С 20-годишна история зад гърба си един от най-успешните филми за всички времена ще се завърне на големия екран в 3D формат, за да направи легендарния свят на динозаврите още по-жив и внушителен, информират от Форум Филм България. Според официалната информация, ДЖУРАСИК ПАРК 3D ще излезе по кината през май догодина с напълно нова визия благодарение на усъвършенстваните технологии за постпродукция. Всъщност „Юнивърсъл" вече разпространи първия кино трейлър на ДЖУРАСИК ПАРК 3D, който дава почти физически досег с легендарните бронтозаври, велоцираптори и огромния тирантозавър Рекс.
 

Jurassic Park 3D poster

„Джурасик Парк"на Стивън Спилбърг излиза през 1993 г. и регистрира приходи от 914 милиона щатски долара в световния бокс офис, което тогава го превръща в най-касовия филм на всички времена. Въпреки, че от тогава досега касовият рекорд беше подобрен, дори и днес праисторическото приключение все още е сред 20-те филма с най-високи приходи в световен мащаб.

Jurassic Park 3D

След грандиозния успех на първия филм, „Джурасик Парк" се превръща в трилогия, която към днешна дата е генерирала приходи от над 2 милиарда щатски долара.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"20-години след премиерата си филмовият хит “Джурасик Парк” се завръща в 3D"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел