23 ное
2012
     

30% скок на продадените смартфони регистрира Мтел

Увеличението е резултат от инициатива „Седмици на смартфона", новото намалено устройство ще е HTC Desire C.


951 прочитания, 2 коментара

Ръст от 30 процента в продажбите на всички смартфони отчита Мтел от началото на своята инициатива „Седмици на смартфона", която включва намаление на половин цена на даден модел при абонамент за тарифния план Surf&Talk XL. Регистрираният от телекома ръст обаче е на продажбите на смартфони във всички сегменти, а не само при тези с 50% намаление, твърдят от телекома.

„Инициативата успя да повиши интереса към мултифункционалните устройства", добавят от Мтел и прогнозират, че до края на 2013 г. съотношението в продажбите на смартфони и обикновени мобилни телефони ще се изравни, т.е. половината продадени мобилни апарати ще разполагат с операционна система Android, iOS, MS Windows Phone, Blackberry, bada и др.

Новото предложение на Мтел за следващата седмица е смарт моделът Desire C на HTC. Той също ще се предлага с 50% отстъпка от стандартната цена. Всеки потребител може да го вземе в периода от 26 ноември до 1 декември, ще плати 89,9 лв.


продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
  
17:18, 29 ноември 2012 # 1
NO AVATAR
Логично е регистрираното 30% увеличение на подадените смартфони, при голямата отстъпка, която Мтел дава до края на месеца. Тази инициатива е и обществено полезна, защото повече хора ще успеят да си купят смартфони и да преминат на съвсем друго ниво общуване.
 
  
11:06, 04 декември 2012 # 2
NO AVATAR
разбира се, че е логично просто, защото с тази оферта мтел показа, че наистина мисли за потребителя.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"30% скок на продадените смартфони регистрира Мтел"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел