25 ное
2012
     

“Gangnam Style”се превърна в най-гледаното видео в интернет (видео)

За по-малко от пет месеца южнокорейската мегасензация PSY успя да измести Джъстин Бийбър, за да стане певецът с най-гледано видео в интернет


1980 прочитания, 0 коментара

Канадската поп звезда Джъстин Бийбър най-после бе изместен от заветното първо място в класациите за посещаемост в YouTube. Потребителите на сайта вече ще имат възможността да виждат на челната позиция клипът на PSY “Gangnam Style”.

Днес окончателно “Gangnam Style” подмина “Baby” на Джъстин Бийбър, за да се превърне в най-гледаният клип в YouTube. И ако клипът на Бийбър имаше възможността да се бори и утвърди на челната позиция в продължение на две години (песента излезе през 2010 г.), “Gangnam Style” постигна над 805 милиона посещения за по-малко от 5 месеца. Сензационният танц на PSY изгря толкова бързо, че никой не предвиждаше подобно развитие на нещата. Е, поне Бийбър със сигурност е останал  изненадан и недоволен от новия лидер в класациите.

По последни данни само през ноември видеото на „Gangnam Style” е било средно посещавано около 4000 пъти в минута. Сензационният видеоклип постигна и рекорд в книгата на Гинес като „най-харесваното видео в историята на YouTube” с над 2 милиона дигитални „харесва ми”.

Анализаторите предвиждат, че сензацията няма да спре до тук и клипът ще се превърне в първия достигнал 1 млрд. гледания около 11 декември.

И ако някак сте успели да го пропуснете (трябва да сте един от малкото хора с интернет в света, който да не го е гледал) или просто искате да допринесете към историята, ви предоставяме възможност да изгледате клипа на PSY. Ако колоните ви са силно усилени има голяма вероятност дори да видите и най-близките хора около вас да танцуват станалия хит танц от клипа.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"“Gangnam Style”се превърна в най-гледаното видео в интернет (видео)"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят