25 ное
2012
     

“Gangnam Style”се превърна в най-гледаното видео в интернет (видео)

За по-малко от пет месеца южнокорейската мегасензация PSY успя да измести Джъстин Бийбър, за да стане певецът с най-гледано видео в интернет


1953 прочитания, 0 коментара

Канадската поп звезда Джъстин Бийбър най-после бе изместен от заветното първо място в класациите за посещаемост в YouTube. Потребителите на сайта вече ще имат възможността да виждат на челната позиция клипът на PSY “Gangnam Style”.

Днес окончателно “Gangnam Style” подмина “Baby” на Джъстин Бийбър, за да се превърне в най-гледаният клип в YouTube. И ако клипът на Бийбър имаше възможността да се бори и утвърди на челната позиция в продължение на две години (песента излезе през 2010 г.), “Gangnam Style” постигна над 805 милиона посещения за по-малко от 5 месеца. Сензационният танц на PSY изгря толкова бързо, че никой не предвиждаше подобно развитие на нещата. Е, поне Бийбър със сигурност е останал  изненадан и недоволен от новия лидер в класациите.

По последни данни само през ноември видеото на „Gangnam Style” е било средно посещавано около 4000 пъти в минута. Сензационният видеоклип постигна и рекорд в книгата на Гинес като „най-харесваното видео в историята на YouTube” с над 2 милиона дигитални „харесва ми”.

Анализаторите предвиждат, че сензацията няма да спре до тук и клипът ще се превърне в първия достигнал 1 млрд. гледания около 11 декември.

И ако някак сте успели да го пропуснете (трябва да сте един от малкото хора с интернет в света, който да не го е гледал) или просто искате да допринесете към историята, ви предоставяме възможност да изгледате клипа на PSY. Ако колоните ви са силно усилени има голяма вероятност дори да видите и най-близките хора около вас да танцуват станалия хит танц от клипа.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"“Gangnam Style”се превърна в най-гледаното видео в интернет (видео)"    

Избрани книги


Полезни страници

  WebinaR

  Организатор: БАИТ, в рамките на проекта „e-Skills for Jobs 2014”

  2 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • Съществува ли необходимост от промяна в българските учебни програми
  • •  Визията на Държавата за използването на ИКТ в обучителния процес
  • •  Ролята на учебните програми за създаване на подготвени и конкурентни млади кадри
  Регистрирай се сега! Виж повече
   

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят
  Предстоящо
  SAP Forum 2014 чертае пътя към иновация чрез опростяване на бизнес процесите

  SAP Forum 2014 чертае пътя към иновация чрез опростяване на бизнес процесите

  Облачните технологии, Big Data и предприемачеството са основни теми в програмата тази година

  НАМЕРЕТЕ НИ В...