26 ное
2012
     

Визуален тур сред новостите на Android 4.2

844 прочитания, 0 коментара

 Само преди няколко дни Android феновете бяха зарадвани с версия 4.2 на мобилната операционна система, втората (след 4.1) излязла под шапката на Jelly Bean. Новият ъпдейт не е толкова фундаментален колкото 4.0 (Ice Cream Sandwich), нито толкова препоръчителен колкото 4.1, но при все това добавя няколко достатъчно значителни промени, че да направим визуален тур сред по-интересните нововъведения.

 

 

Поддръжка за няколко потребители

Една от големите промени в Android 4.2 е добавянето на поддръжка за няколко потребители при таблети. Само с няколко тапвания вече е възможно настройването на няколко акаунта на едно устройство и превключването от един на друг. Така споделянето на устройство с членове на семейството, приятели и познати е по-лесно от всякога. При това всеки потребители си има собствен начален екран, приложения, тапети и общи настройки. И още нещо - снимките и файловете на един потребител са недостъпни за другите, но важни неща, като Wi-Fi конфигурацията са споделени.

 

 

Нов интерфейс за 10-инчови таблети

С Android 4.2, интерфейса на 10-инчовите таблети много наподобява на този на Android смартфоните, т.е. със статус бар, Favorites Tray, възможност за издърпване на известията от горната част на екрана и т.н.

продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Визуален тур сред новостите на Android 4.2"    

Избрани книги


Полезни страници

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят
  Безхартиеният офис на четвърт финали – ...а после накъде?

  Безхартиеният офис на четвърт финали – ...а после накъде?

  Новата посока, в която вървят всички развиващи се организации, е към автоматизиране на процесите и въвеждне на цялостен електронен документооборот

  НАМЕРЕТЕ НИ В...