26 ное
2012
     

Нова “HD серия” дъна разширява бюджетните предложения на GIGABYTE

Благодарение на новата GIGABYTE HD motherboard серия, включваща засега седем модела, интерфейсите HDMI и DVI, както и други “премиални” технологии слизат в бюджетния сегмент.


558 прочитания, 0 коментара

Мнозина вероятно възприемат GIGABYTE като производител, специализиран главно в създаването на скъпи компоненти от висок клас, но от компанията явно на държат на имиджа си и в бюджетния си продуктов асортимент, който днес разширяват с нова линия дънни платки, обозначена като "HD series".
 

Наименованието насочва и към главния акцент във въпросната бюджетна серия дъна, а именно – подобрената поддръжка за HD екрани. Тя се изразява в наличието на два цифрови интерфейса за дисплеи - HDMI и DVI, които според компанията несправедливо се слагат от останалите производители само в motherboard устройствата от среден и висок клас.

Така или иначе, цифровите интерфейси като HDMI са вече де факто стандарт в повечето HD телевизори и РС монитори, а е ненужно компютърът да жертва качество като преобразува сигнала само поради липса на подходящ извод за връзка към екрана. С новата си серия дъна GIGABYTE целят да елиминират този проблем и за потребителите с нисък бюджет, които смятат да използват само вграденото видео на съвременните хибридни процесори.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нова “HD серия” дъна разширява бюджетните предложения на GIGABYTE"    

Избрани книги


Полезни страници

  WebinaR

  Организатор: БАИТ, в рамките на проекта „e-Skills for Jobs 2014”

  2 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • Съществува ли необходимост от промяна в българските учебни програми
  • •  Визията на Държавата за използването на ИКТ в обучителния процес
  • •  Ролята на учебните програми за създаване на подготвени и конкурентни млади кадри
  Регистрирай се сега! Виж повече
   

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят

  НАМЕРЕТЕ НИ В...