28 ное
2012
     

Мрежовите решения на D-Link в България ще се дистрибутират и от Солитрон

D-Link очаква засилване на позициите на пазара за корпоративни решения и запазване на лидерството в потребителския сегмент, след като продуктите на марката вече са част от портфолиото на широкопрофилния дистрибутор.


1010 прочитания, 0 коментара

Производителят на мрежови и комуникационни решения D-Link обяви ново търговско партньорство, което ще разшири позициите на марката в нашата страна. Според официалната информация доставчикът на мрежово оборудване е сключил споразумение с дистрибутора Солитрон, което "идва като продължение на плановете за развитие на D-Link, фокусирани върху запазване на традиционно лидерската позиция на фирмата в потребителския сегмент и активно развитие на продажбите към малки и средни бизнеси, както и към големи корпорации и доставчици на услуги".
 

Както вероятно знаете, Солитрон е един от водещите у нас широкопрофилни дистрибутори на ИКТ продукти, който оперира на територията на България и в съседни страни на Балканския полуостров, където представлява над 50 водещи световни марки. Сега компанията ще дистрибутира и всички решения на мрежовия производител D-Link за потребителския и корпоративния сегмент, включително решения, базирани на LTE, 3G, fiber to the building/metro Ethernet, GPON и 10GbE технологиите.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Мрежовите решения на D-Link в България ще се дистрибутират и от Солитрон"    

Избрани книги


Полезни страници

  WebinaR

  Организатор: БАИТ, в рамките на проекта „e-Skills for Jobs 2014”

  2 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • Съществува ли необходимост от промяна в българските учебни програми
  • •  Визията на Държавата за използването на ИКТ в обучителния процес
  • •  Ролята на учебните програми за създаване на подготвени и конкурентни млади кадри
  Регистрирай се сега! Виж повече
   

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят

  НАМЕРЕТЕ НИ В...