28 ное
2012
     

Мрежовите решения на D-Link в България ще се дистрибутират и от Солитрон

D-Link очаква засилване на позициите на пазара за корпоративни решения и запазване на лидерството в потребителския сегмент, след като продуктите на марката вече са част от портфолиото на широкопрофилния дистрибутор.


1039 прочитания, 0 коментара

Производителят на мрежови и комуникационни решения D-Link обяви ново търговско партньорство, което ще разшири позициите на марката в нашата страна. Според официалната информация доставчикът на мрежово оборудване е сключил споразумение с дистрибутора Солитрон, което "идва като продължение на плановете за развитие на D-Link, фокусирани върху запазване на традиционно лидерската позиция на фирмата в потребителския сегмент и активно развитие на продажбите към малки и средни бизнеси, както и към големи корпорации и доставчици на услуги".
 

Както вероятно знаете, Солитрон е един от водещите у нас широкопрофилни дистрибутори на ИКТ продукти, който оперира на територията на България и в съседни страни на Балканския полуостров, където представлява над 50 водещи световни марки. Сега компанията ще дистрибутира и всички решения на мрежовия производител D-Link за потребителския и корпоративния сегмент, включително решения, базирани на LTE, 3G, fiber to the building/metro Ethernet, GPON и 10GbE технологиите.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Мрежовите решения на D-Link в България ще се дистрибутират и от Солитрон"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел