29 ное
2012
     

Нов гигабитов VPN маршрутизатор на TP-Link вдига летвата за сигурност на офисните мрежи

Новият рутер TP-Link TL-ER6020 осигурява обширни възможности за обработка на данните и множество функционалности включително IPsec/PPTP/L2TP VPN, баланс на натоварването (Load Balance), контрол на достъпа (Access Control), IM/P2P блокиране, защита срещу DoS атаки, контрол на капацитета, лимит на сесиите, PPPoE сървър и много други.


678 прочитания, 0 коментара

След като през лятото разшири предложенията си от Wi-Fi рутери за малки и средни компании, компанията TP-Link отново насочва поглед към този сегмент у нас с представянето на още един маршрутизатор, в който обаче основен приоритет са надеждността и защитата на фирмените мрежи. Това е главната отличителна черта на гигабитовия Dual-WAN VPN маршрутизатор TP-Link TL-ER6020, предназначен за нуждите на малки и средни компании, хотели или организации с голям брой потребители, които желаят да ползват ефективна и лесна за управление мрежа с висока степен на сигурност.

 

Според официалната информация от производителя, моделът TL-ER6020 поддържа много VPN протоколи включително IPsec, PPTP и L2TP в режим Client/Server, като същевременно може да осигури пренос на транзитен трафик. Маршрутизаторът включва вграден хардуерно-базиран VPN механизъм, позволявайки на цялото решение да поддържа и управлява до 50 LAN-to-LAN/Client-to-LAN IPsec VPN конекции. Допълнителните VPN опции включват: DES/3DES/AES128/AES192/AES256 криптиране, MD5/SHA1 автентификация, управление на Manual/IKE ключ и на Main/Aggressive режим на договаряне между портовете.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нов гигабитов VPN маршрутизатор на TP-Link вдига летвата за сигурност на офисните мрежи"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят