29 ное
2012
     

Нов гигабитов VPN маршрутизатор на TP-Link вдига летвата за сигурност на офисните мрежи

Новият рутер TP-Link TL-ER6020 осигурява обширни възможности за обработка на данните и множество функционалности включително IPsec/PPTP/L2TP VPN, баланс на натоварването (Load Balance), контрол на достъпа (Access Control), IM/P2P блокиране, защита срещу DoS атаки, контрол на капацитета, лимит на сесиите, PPPoE сървър и много други.


682 прочитания, 0 коментара

След като през лятото разшири предложенията си от Wi-Fi рутери за малки и средни компании, компанията TP-Link отново насочва поглед към този сегмент у нас с представянето на още един маршрутизатор, в който обаче основен приоритет са надеждността и защитата на фирмените мрежи. Това е главната отличителна черта на гигабитовия Dual-WAN VPN маршрутизатор TP-Link TL-ER6020, предназначен за нуждите на малки и средни компании, хотели или организации с голям брой потребители, които желаят да ползват ефективна и лесна за управление мрежа с висока степен на сигурност.

 

Според официалната информация от производителя, моделът TL-ER6020 поддържа много VPN протоколи включително IPsec, PPTP и L2TP в режим Client/Server, като същевременно може да осигури пренос на транзитен трафик. Маршрутизаторът включва вграден хардуерно-базиран VPN механизъм, позволявайки на цялото решение да поддържа и управлява до 50 LAN-to-LAN/Client-to-LAN IPsec VPN конекции. Допълнителните VPN опции включват: DES/3DES/AES128/AES192/AES256 криптиране, MD5/SHA1 автентификация, управление на Manual/IKE ключ и на Main/Aggressive режим на договаряне между портовете.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нов гигабитов VPN маршрутизатор на TP-Link вдига летвата за сигурност на офисните мрежи"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел