29 ное
2012
     

Български екип създаде професионална социална мрежа за кино-творци

Проектът CineArt.me има за цел да обедини професионалистите в сферата на киното, телевизионното продуциране и видеоигрите. Сайтът ще улесни хората в индустрията при намирането на работа, интересни проекти и нови колеги, а феновете ще могат да следят отблизо развитието на любимите си артисти.


705 прочитания, 1 коментар

След като в родното Интернет пространство вече има социална мрежа за съседи, съвсем скоро още една група потребители ще може да споделя специфичните си интереси – в "първата по рода си професионална социална мрежа за кино, телевизионни и гейм проекти". Тя се нарича CineArt.me, а автори на проекта са аниматорът Николай Михайлов и сценографката Лилиана Данчева. Сайтът, който в перспектива ще се развива като международен проект, цели да улесни хората в индустрията при намирането на работа, интересни проекти и нови колеги. Феновете на артистите пък ще могат да следят много по-близко развитието им, както всички новини около най-новите им начинания.
 

социална мрежа за кино CineArt.me

Според официалната информация, онлайн проектът СineArt е еволюция и продължение на портала за дизайнери CGArt.bg, стартирал през 2010 година. От тогава той е събрал на едно място над 2000 от най-добрите български дизайнери, архитекти и художници, използващи компютърна графика. В партньорство с лидери от ИТ брашна и различни предприемачески организации редовно се организират събития, курсове и състезания. Партньор на мрежата е и най-големият предприемачески клуб в България - Start It Smart.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
+1   
15:58, 29 ноември 2012 # 1
zadgranica.com Социална мрежа за Българите зад граница
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Български екип създаде професионална социална мрежа за кино-творци"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят