29 ное
2012
     

Български екип създаде професионална социална мрежа за кино-творци

Проектът CineArt.me има за цел да обедини професионалистите в сферата на киното, телевизионното продуциране и видеоигрите. Сайтът ще улесни хората в индустрията при намирането на работа, интересни проекти и нови колеги, а феновете ще могат да следят отблизо развитието на любимите си артисти.


710 прочитания, 1 коментар

След като в родното Интернет пространство вече има социална мрежа за съседи, съвсем скоро още една група потребители ще може да споделя специфичните си интереси – в "първата по рода си професионална социална мрежа за кино, телевизионни и гейм проекти". Тя се нарича CineArt.me, а автори на проекта са аниматорът Николай Михайлов и сценографката Лилиана Данчева. Сайтът, който в перспектива ще се развива като международен проект, цели да улесни хората в индустрията при намирането на работа, интересни проекти и нови колеги. Феновете на артистите пък ще могат да следят много по-близко развитието им, както всички новини около най-новите им начинания.
 

социална мрежа за кино CineArt.me

Според официалната информация, онлайн проектът СineArt е еволюция и продължение на портала за дизайнери CGArt.bg, стартирал през 2010 година. От тогава той е събрал на едно място над 2000 от най-добрите български дизайнери, архитекти и художници, използващи компютърна графика. В партньорство с лидери от ИТ брашна и различни предприемачески организации редовно се организират събития, курсове и състезания. Партньор на мрежата е и най-големият предприемачески клуб в България - Start It Smart.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
+1   
15:58, 29 ноември 2012 # 1
zadgranica.com Социална мрежа за Българите зад граница
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Български екип създаде професионална социална мрежа за кино-творци"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел