30 ное
2012
     

10 забележителни публични извинени€ за »“ гафове

Ќа много от най-известните »“ доставчици се е налагало да се извин€т публично за нарушаване на информационната сигурност, за провала на техен продукт или за неудачни PR акции


1110 прочитани€, 0 коментара

» отделните хора, и компаниите пон€кога искат да върнат времето назад …Ќо за съжаление, никой не е застрахован срещу грешки. Ќ€кои от най-успешните »“ компании са се убедили в това от собствен опит. “ук представ€ме 10 случа€, когато на н€кои от най-известните »“ доставчици се е налагало да се извин€т публично за нарушаване на информационната сигурност, за провала на техен продукт или за неудачни PR акции. —пираме се накратко и на причините, довели до съответни€ гаф.
# 1. ‘иаското Apple Maps
ќбикновено стартът на продуктите на Apple е съпътстван от дълги опашки в магазините и възторжени отзиви. Ќо не така премина дебютът на Maps за iOS 6. ћного потребители установиха, че програмата, ко€то тр€бваше да замени Google Maps на устройствата iPhone и iPad е пълна с грешки и неточности. ћного важни обекти в не€ са отразени неправилно – например развлекателни€т център Boston Garden е отбел€зан като “градина”.

√лавни€т изпълнителен директор на компани€та “им  ук се извини. “ћного съжал€ваме за неудобствата, причинени на нашите клиенти и полагаме всички усили€ да поправим грешките в Maps”, се казва в из€влението му на сайта на Apple.

Google Maps се ползваше успешно от устройствата на Apple от 2007 г. до излизането на iPhone 5.


продължава в: CIO.bg

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

 ќћ≈Ќ“ј–»

“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"10 забележителни публични извинени€ за »“ гафове"    

»збрани книги


ѕолезни страници

    ЅёЋ≈“»Ќ»

    ‘ирмите представ€т
     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

    Ќационални€т офис за технологичен трансфер в сферата на » “ към Ѕј»“ взе участие в десетото издание на конференци€та, което се проведе през октомври в Ѕрюксел