02 дек
2012
     

THQ с коледен подарък за всеки PC геймър (видео)

Цял пакет с игри за сумата, която купувачът сам определи


1437 прочитания, 0 коментара

Изглежда колкото по-близо сме до Коледа, толкова повече духът на един от най-веселите празници започва да се отразява на хората. Гейм индустрията не остана по-назад и все повече компании започват упорито да се подготвят с множество промоции и оферти за любимия празник на милиони души по света.

THQ не остана по-назад, като предлага една от най-добрите оферти непосредствено преди Коледа. Миналият месец ви показахме пакетът на Humble Bundle с игри за Android, за който имахте възможност сами да посочите цената. За пореден път The Humble Bundle се заеха със задачата да зарадват геймърите по света, но този път проектът е съвместна разработка между тях и THQ.

Редица фенове вече определиха новият пакет като „най-добрият пакет с игри, излизал някога”. А какво предлага той? Шест невероятни игри (плюс седма ако платите повече от средната цена за пакета), които със сигурност няма да ви оставят да скучаете.

Нека първо започна с бонус-играта, която ви се предлага ако склоните да платите малко повече. Тя сякаш олицетворява цялото качество и забавление, което ви предлага тази невероятна съвкупност от игри. Saints Row: The Third, която заслужено държи оценка от 8.5/10 в GameSpot и то само година след излизането си на пазара. Цената ако играта бъде закупена от Steam: 39.99$. Средната цена на пакета, от друга страна, към момента е 5.70$. Доста добра сделка, нали?

И ако не смятате, че Saints Row: The Third не е чак такова попадение, че да дадете пари за него, то останалата част от списъка безспорно ще ви хване окото:

 • Company of Heroes
 • Company of Heroes: Opposing Fronts
 • Company of Heroes: Tales of Valor
 • Darksiders
 • Metro 2033
 • Red Faction: Armageddon
 • Саундтраковете на всяка една от горепосочените игри, ако сте почитател на тези неща

За незапознатите всяка от посочените игри е с оценка от 8/10 или повече. Единственото изключение прави Tales of Valor експанжънът към Company of Heroes, който е оценен на 6.0/10.

Humble Bundle не изневеряват и този път на себе си като обещават, че средствата ще отидат за благотворително. Този факт допълнително може да ви накара да се замислите да грабнете една от сделките на годината.

И ако досега ставахме свидетели на пакети с непознати игри (сред които винаги се намираше и по някои недооценен шедьовър), то този път няма причини за недоволство. Едни от най-известните игри на компанията и изобщо в цялата гейм индустрия са на ваше разположение за нищожни пари.

Предоставяме ви възможност сами да се убедите в това с видеото в края на статията.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"THQ с коледен подарък за всеки PC геймър (видео)"    

Избрани книги


Полезни страници

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят
  Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

  Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

  Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел