04 дек
2012
     

Дойде и таблетът Acer Iconia W510

10,1-инчовият таблет Iconia W510 на Acer е вече на българския пазар, а цената му тук подкрепя кандидатурата му за титлата “най-достъпния Windows 8 таблет на пазара”.


1169 прочитания, 1 коментар

В изпълнение на обещанията, които даде на 26 октомври, българският офис на компанията Acer продължава постепенно да доставя на родния пазар устройствата, които представи заедно с официалния дебют на Windows 8. Това става с приблизителен темп от по модел на седмица, а през тази очевидно е ред на 10-,1-инчовият таблет Acer Iconia W510.
 

В случай, че сте пропуснали, таблетът Iconia W510 е устройство с конвертируем дизайн, който позволява превръщането му в мини-лаптоп посредством подвижна док-клавиатура. Освен, че увеличава удобството при писане, клавиатурата удължава (до 18 часа според Acer) и времето за автономна работа, благодарение на допълнителната батерия. Освен това док-станцията позволява екрана на таблета да се завърти на 295 градуса, което го прави по-удобен за споделено гледане на видео или за презентиране на различни материали.

Самият таблет е снабден с 10,1-инчов сензорен дисплей с резолюция 1366x768 точки, LED подсветка и защита от химически заздравено стъкло Gorilla Glass 2.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
+1   
12:42, 04 декември 2012 # 1
не изглежда зле
Nothing is true! Everything is permitted!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Дойде и таблетът Acer Iconia W510"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел