06 дек
2012
     

Услугата за мобилни разплащания CellumPay вече е достъпна у нас

От месец декември притежателите на смартфони могат да правят мобилни разплащания за услугите на Виваком, Софийска вода, Гладен.БГ, Хеликон, Евроброкер, Тип Топ Куриер, и за дарения към Червения кръст.


670 прочитания, 0 коментара

Констанца Григорова, Computerworld България

Доставчикът на иновативни услуги в областта на мобилните разплащания Целум България обяви на 5 декември старта на приложението CellumPay. Приложението за смартфони работи като интелигентен портфейл, чрез който могат да се зареждат предплатени карти и да се плащат сметки, да се правят дарения, да се пазаруват стоки и услуги от Интернет.

След подписване на първите договори с Виваком, Софийска вода, Гладен.БГ, Хеликон, Евроброкер, Тип Топ Куриер, Червен кръст и други търговски партньори, Целум България успешно приключи съвместно тестване на процесите и от 6 декември услугата вече е приложима в реална среда. 

CellumPay работи с всяка издадена от банка в България карта, която по преценка на притежателя, може да се включи в мобилния му смартфон. Процесът на регистрация е максимално улеснен и става само от мобилното устройство.


продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Услугата за мобилни разплащания CellumPay вече е достъпна у нас"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел