06 дек
2012
     

Услугата за мобилни разплащания CellumPay вече е достъпна у нас

От месец декември притежателите на смартфони могат да правят мобилни разплащания за услугите на Виваком, Софийска вода, Гладен.БГ, Хеликон, Евроброкер, Тип Топ Куриер, и за дарения към Червения кръст.


652 прочитания, 0 коментара

Констанца Григорова, Computerworld България

Доставчикът на иновативни услуги в областта на мобилните разплащания Целум България обяви на 5 декември старта на приложението CellumPay. Приложението за смартфони работи като интелигентен портфейл, чрез който могат да се зареждат предплатени карти и да се плащат сметки, да се правят дарения, да се пазаруват стоки и услуги от Интернет.

След подписване на първите договори с Виваком, Софийска вода, Гладен.БГ, Хеликон, Евроброкер, Тип Топ Куриер, Червен кръст и други търговски партньори, Целум България успешно приключи съвместно тестване на процесите и от 6 декември услугата вече е приложима в реална среда. 

CellumPay работи с всяка издадена от банка в България карта, която по преценка на притежателя, може да се включи в мобилния му смартфон. Процесът на регистрация е максимално улеснен и става само от мобилното устройство.


продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Услугата за мобилни разплащания CellumPay вече е достъпна у нас"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ


    НАМЕРЕТЕ НИ В...