10 дек
2012
     

LG обяви сериозно обновление на уеб сайта си

Компанията съобщи за старта на новата си онлайн платформа LG.com 3.0, разработена с изцяло нова концепция за по-голямо удобство и повече добре структурирана информация. Обновленията засягат и българоезичната версия на фирмения сайт.


687 прочитания, 0 коментара

LG Electronics (LG) обяви старта на своята нова онлайн платформа LG.com 3.0. Според официалното съобщение на компанията, Интернет сайтът е разработен с изцяло нова концепция, която поставя акцент върху удобството на употреба, богатата информация и взаимната свързаност на ресурсите. Обновлението, се простира и върху българската версия на фирмения сайт, която всъщност е достъпна в новия си вид още от 22 ноември.

Новият уебсайт на LG цели да даде на потребителите повече свързана информация за това как да използват своите LG продукти, като търсенето на даден модел препраща към богата библиотека от ревюта, снимки, видео упътвания и самоучители, подчертават от компанията. Навигацията е интуитивна и е разработена за максимално ефективна употреба, твърди още официалната информация. Част от добрата навигация е структурирането на информацията според потребителския интерес. Най-често използваното съдържание е поставено на удобно място и е достъпно чрез различни кратки пътища. Обогатена е секцията със съвети за употреба на продуктите.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"LG обяви сериозно обновление на уеб сайта си"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел