12 дек
2012
     

VIVACOM със специална пакетна оферта за оптичен интернет и цифрова телевизия

От този месец телекомът покрива с оптичната си мрежа и Стара Загора.


2437 прочитания, 0 коментара

VIVACOM започва да предлага специална пакетна оферта за 30 Mbps оптичен интернет и цифрова телевизия с над 120 канала (10 от които с HD-формат) на цена от 21.60 лв. на месец за целия срок на договора. Това осигурява на клиента над 40% по-евтина пакетна услуга с непроменени условия за срок от две години. В офертата са включени безплатно HD ТВ-оборудване, Wi-Fi рутер и пакет с антивирусна защита, както и безплатна инженерна инсталация и денонощна техническа поддръжка.

Новият пакет е достъпен за всички клиенти, които имат достъп до оптичната мрежа на VIVACOM. От този месец Стара Загора се присъединява към другите четири града – София, Варна, Пловдив и Бургас – където телекомът инвестира и разширява покритието на оптичната си мрежа.

Оптиката на VIVACOM се характеризира най-вече с възможността да осигури 1 Gbps реална скорост до всеки един вход, което позволява на клиентите да получат заявените от тях скорости на пакети, най-големият от които е 100 Mbps, без тези скорости да бъдат споделяни с други потребители.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"VIVACOM със специална пакетна оферта за оптичен интернет и цифрова телевизия"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел