12 дек
2012
     

HTC става ексклузивен смартфон партньор на Шампионската лига и Лига Европа на УЕФА

Партньорството с най-елитните клубни първенства в Европа стартира през януари 2013 г. и ще продължи три сезона.


880 прочитания, 0 коментара

HTC обяви днес тригодишно споразумение с УЕФА, според което компанията става официален глобален доставчик на смартфони за Шампионската лига и Лига Европа.

От януари 2013 г. HTC ще бъде важна част от две от най-елитните футболни първенства в света и ще предоставя иновативни средства, с които да доближи феновете до футболната емоция на терена. Независимо дали ще могат да гледат мачовете на живо или ще получават съдържание през своето HTC устройство, те ще могат максимално да се наслаждават на всеки важен момент от първенствата.

 

„Футболът предизвиква невероятни емоции по целия свят. Радваме се да си партнираме с една от водещите спортни марки в света”, каза Питър Чу, изпълнителен директор на HTC Corporation. „Ще работим в тясно сътрудничество с УЕФА, за да осигурим на феновете уникална футболна емоция и подобрено мобилно изживяване.”

Генералният секретар на УЕФА Джани Инфантино каза: „Радвам се да посрещна HTC в семейството на Шампионската лига и Лига Европа на УЕФА. Чрез това партньорство, УЕФА и HTC ще популяризират европейския клубен футбол по целия свят, а феновете ще могат да се насладят на първенствата чрез новите възможности на технологиите. Оценяваме подкрепата и отдадеността на HTC и вярваме, че ангажиментът на компанията към този спорт ще повиши познаваемостта на марката на глобално ниво.”

Партньорството съчетава традициите на HTC в съвместната работи със световни лидери в областта на музиката, фотографията, дизайна и спорта с познанията на компанията за интересите и културните предпочитания на потребителите по света.

В допълнение към сътрудничеството с Шампионската лига и Лига Европа на УЕФА, HTC ще бъде и официален глобален смартфон партньор на финалите за Суперкупата на УЕФА през 2013 и 2014 г., както и на финалните мачове на женската Шампионска Лига на УЕФА през 2013, 2014 и 2015 г.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"HTC става ексклузивен смартфон партньор на Шампионската лига и Лига Европа на УЕФА"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят