13 дек
2012
     

Коледна томбола за овърклокъри организира GIGABYTE

В масовото Facebook мероприятие, което продължава до 27 декември, ще бъде подарен много сериозен овърклокърски хардуер от GIGABYTE, G.SKILL и KINGPIN, обещават организаторите.


562 прочитания, 0 коментара

Както е добре известно, Коледно-новогодишните празници са добър повод за производители и доставчици да правят намаления и промоции, че даже и да раздават продуктите си съвсем безплатно. Последното обикновено става под формата на томболи, за началото на каквато ни съобщават и от компанията GIGABYTE. В партньорство с компаниите G.SKILL и KINGPIN известния тайвански производител организира масово Facebook мероприятие, наречено "Ultimate OverClockers Dream Xmas Giveaway'" в което обещава да раздаде много "сериозен овърклокърски хардуер".
 

Сред обявените награди виждаме дънни платки като GIGABYTE Z77X-UD4H и Z77-HD4 и комплекти памет като G.SKILL Trident 2600MHz Cl10 8GB и G.SKILL RipjawsX 2133MHz CL9 8GB, така че по отношение на сериозността на положението едва ли може да има съмнение. Всъщност пълния списък на наградите можете да видите и сами на илюстрацията по-долу, или като се запознаете с условията за участие, описани във Facebook страницата на инициативата.

За разлика от въздългото и трудно за произнасяне заглавие на томболата, която продължава от днес, 13 декември, до 27 декември, участието в нея е съвсем лесно и достъпно за всички Facebook потребители.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Коледна томбола за овърклокъри организира GIGABYTE"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят