13 дек
2012
     

Коледна томбола за овърклокъри организира GIGABYTE

В масовото Facebook мероприятие, което продължава до 27 декември, ще бъде подарен много сериозен овърклокърски хардуер от GIGABYTE, G.SKILL и KINGPIN, обещават организаторите.


569 прочитания, 0 коментара

Както е добре известно, Коледно-новогодишните празници са добър повод за производители и доставчици да правят намаления и промоции, че даже и да раздават продуктите си съвсем безплатно. Последното обикновено става под формата на томболи, за началото на каквато ни съобщават и от компанията GIGABYTE. В партньорство с компаниите G.SKILL и KINGPIN известния тайвански производител организира масово Facebook мероприятие, наречено "Ultimate OverClockers Dream Xmas Giveaway'" в което обещава да раздаде много "сериозен овърклокърски хардуер".
 

Сред обявените награди виждаме дънни платки като GIGABYTE Z77X-UD4H и Z77-HD4 и комплекти памет като G.SKILL Trident 2600MHz Cl10 8GB и G.SKILL RipjawsX 2133MHz CL9 8GB, така че по отношение на сериозността на положението едва ли може да има съмнение. Всъщност пълния списък на наградите можете да видите и сами на илюстрацията по-долу, или като се запознаете с условията за участие, описани във Facebook страницата на инициативата.

За разлика от въздългото и трудно за произнасяне заглавие на томболата, която продължава от днес, 13 декември, до 27 декември, участието в нея е съвсем лесно и достъпно за всички Facebook потребители.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Коледна томбола за овърклокъри организира GIGABYTE"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел