13 дек
2012
     

Нови монохромни A3 мултифункционалки на Xerox ще помагат на малкия бизнес

Според Xerox МФУ моделите WorkCenter 5019/5019 се отличават с бързина, икономичност и гъвкави инструменти, които ще улеснят изпълнението на ежедневните офис задачи за печат.


868 прочитания, 0 коментара

От Xerox България съобщиха за появата на нова серия монохромни мултифункционални А3 устройства. Тя е представена от моделите WorkCentre 5019/5021, които според компанията пестят време и улесняват ежедневните офис процеси, изпълнявайки „всичко в едно" - печат, копиране и сканиране. Новите машини се предлагат в три конфигурации - WorkCentre 5019 (platen), WorkCentre 5021 (platen) и WorkCentre 5021DADF (с автоматично листоподаващо устройство за двустранен печат).
 

Скоростта на печат е до 20 страници в минута, a контейнерът за хартия побира до 850 листа, което спестява честите презареждания. Вграденият скенер превръща хартиените документи в дигитални и оптимизира управлението на архива, докато сертифицираният софтуер за разпознаване на символи в сканиран текст ABBYY FineReader влиза в стандартната конфигурация. Офис служителите в движение пък могат да се възползват от приложението на Xerox за мобилен печат – Print Back, което позволява работа с WorkCentre 5019/5021 през всяко портативно устройство, управлявано от Android или iOS.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нови монохромни A3 мултифункционалки на Xerox ще помагат на малкия бизнес"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел