13 дек
2012
     

Нови монохромни A3 мултифункционалки на Xerox ще помагат на малкия бизнес

Според Xerox МФУ моделите WorkCenter 5019/5019 се отличават с бързина, икономичност и гъвкави инструменти, които ще улеснят изпълнението на ежедневните офис задачи за печат.


834 прочитания, 0 коментара

От Xerox България съобщиха за появата на нова серия монохромни мултифункционални А3 устройства. Тя е представена от моделите WorkCentre 5019/5021, които според компанията пестят време и улесняват ежедневните офис процеси, изпълнявайки „всичко в едно" - печат, копиране и сканиране. Новите машини се предлагат в три конфигурации - WorkCentre 5019 (platen), WorkCentre 5021 (platen) и WorkCentre 5021DADF (с автоматично листоподаващо устройство за двустранен печат).
 

Скоростта на печат е до 20 страници в минута, a контейнерът за хартия побира до 850 листа, което спестява честите презареждания. Вграденият скенер превръща хартиените документи в дигитални и оптимизира управлението на архива, докато сертифицираният софтуер за разпознаване на символи в сканиран текст ABBYY FineReader влиза в стандартната конфигурация. Офис служителите в движение пък могат да се възползват от приложението на Xerox за мобилен печат – Print Back, което позволява работа с WorkCentre 5019/5021 през всяко портативно устройство, управлявано от Android или iOS.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нови монохромни A3 мултифункционалки на Xerox ще помагат на малкия бизнес"    

Избрани книги


Полезни страници

  WebinaR

  Организатор: БАИТ, в рамките на проекта „e-Skills for Jobs 2014”

  2 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • Съществува ли необходимост от промяна в българските учебни програми
  • •  Визията на Държавата за използването на ИКТ в обучителния процес
  • •  Ролята на учебните програми за създаване на подготвени и конкурентни млади кадри
  Регистрирай се сега! Виж повече
   

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят

  НАМЕРЕТЕ НИ В...