16 дек
2012
     

Andru USB зарядно за телефон

Изключително удобно зарядно за телефон, което винаги ще е с вас


2142 прочитания, 1 коментар

Никога не съм бил почитател на безсмислените дрънкулки за телефон. Украшение без каквато и да е стойност. Пълна щуротия… Понякога обаче дори една функция е достатъчна, за да те накара да погледнеш с други очи на даден продукт.

Нека от сега уточня нещо: Andru USB е зарядно на цена от 25$. Нали знаете, онова нещо, което по принцип върви безплатно с всеки телефон. Безспорно немалка цена за подобен продукт, но със същата убеденост мога да кажа, че ще го ползвате постоянно. Плюс това е изключително приятно на външен вид.

Дизайн

Andru се предлага на потребителя в три различни цвята: зелено, черно (познато още като Andru Dark) и бяло (Andru Chill). Когато се включи очите му светват в два различни цвята – очите на оригиналния Andru светят в синьо, когато се зарежда и в бяло ако е в режим на готовност.

Устройството е високо 2,54 см. и тежи около 36 грама. Изключително леко и удобно за всеки случай.

На главата му се намира USB портът, който е изключително издръжлив.

Малкото зелено човече е снабдено и с ръчички, които нямат абсолютно никаква функция, освен да очароват потребителя, което безспорно правят доста успешно.

С това не свършва всичко и Andru идва при купувача дори с изключително дълъг USB кабел, с който се допълва изключителния дизайн и удобство на устройството.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
  
19:08, 16 декември 2012 # 1
NO AVATAR
глупости за 25$
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Andru USB зарядно за телефон"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел