17 дек
2012
     

Windows Phone 7.8-базираният смартфон Nokia Lumia 505 беше обявен официално

Главна особеност на бюджетния смартфон Nokia Lumia 505 e, че работи под управлението на обновената мобилна платформа Windows Phone 7.8, която носи изцяло преработен главен екран и редица други обновления в сравнение с Windows Phone 7.5 (Mango).


984 прочитания, 0 коментара

Благодарение на вездесъщите слухове в Интернет от известно време насам се знаеше, че Nokia се готви да пусне нов бюджетен смартфон, кръстен Lumia 505. През уикенда обаче информацията стана официална, след като компанията стартира  нов раздел в своя мексикански сайт. Мястото на първоначалната информация се обуславя от факта, че смартфонът ще се появи първо в Мексико с помощта на тамошния оператор Telcel, а после – и в други "развиващи се" страни. Дали България минава за такава и кога евентуално ще видим въпросния апарат тук засега не се знае, но характеристиките на апарата звучат интересно, така че ето ги накратко.
 

Главна характерна особеност на Nokia Lumia 505 e, че работи под управлението на обновената мобилна платформа Windows Phone 7.8, която носи изцяло преработен главен екран и редица по-маловажни обновления в сравнение с Windows Phone 7.5 (Mango).


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Windows Phone 7.8-базираният смартфон Nokia Lumia 505 беше обявен официално"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел