19 дек
2012
     

»зтекоха характеристиките на NVIDIA Tegra 4

„етири изчислителни €дра Cortex-A15 и GPU модул 6 пъти по-мощен от сегашни€ ще работат € новата мобилна система в чип NVIDIA Tegra 4, известна също като Wayne.


834 прочитани€, 0 коментара

 акто сигурно си спомн€те. NVIDIA представи сво€та платформа Tegra 3 (с кодово име Kal-El) в началото на 2011 г., така че с наближаването на началото на 2013 г. логично растат и очаквани€та компани€та да анонсира нейни€ наследник Tegra 4 (Wayne), които са съобрзени с обещани€та на производител€ относно цикъла на обновление на мобилните чипове. ѕодозрителното мълчание по въпроса от страна на NVIDIA даде основани€ за известни съмнени€, че това ще се случи, но изглежда, че анонсът на Tegra 4 все пак ще се състои скоро. «а това загатва поредната информационна утечка – в случа€ на фирмен слайд, публикуван в китайски€ технологичен блог ChipHell.
 

ќт изтеклата информаци€ става €сно, че системата в чип (SoC) NVIDIA Tegra 4 ще се изготв€ по 28-нанометров производствен процес и, подобно на Tegra 3, ще бъде изпълнена по схемата 4-PLUS-1. — други думи, Wayne също ще има 4 изчислителни €дра, които ще работ€т при високо натоварване, и едно допълнително, обслужващо базови задачи – конструкци€, ко€то осигур€ва нужната комбинаци€ от производителност и енергоефективност.


продължава в: PCWorld.bg

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

 ќћ≈Ќ“ј–»

“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"»зтекоха характеристиките на NVIDIA Tegra 4"    

»збрани книги


ѕолезни страници

    ЅёЋ≈“»Ќ»

    ‘ирмите представ€т
     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

     онференци€та iMinds премина под мотото Дƒигитално проучване, което има значениеУ

    Ќационални€т офис за технологичен трансфер в сферата на » “ към Ѕј»“ взе участие в десетото издание на конференци€та, което се проведе през октомври в Ѕрюксел