19 дек
2012
     

GLOBUL iPay с 25000 клиенти и приложение за Аndroid

Специалното безплатно приложение iPay Mobile за смартфони с операционна система Android също вече е достъпно за сваляне в Google Play.


1134 прочитания, 0 коментара

Само два месеца след пазарния старт на услугата GLOBUL iPay, клиентите на първото по рода си електронно портмоне в България вече наброяват над 25000. Специалното безплатно приложение iPay Mobile за смартфони с операционна система Android също вече е достъпно за сваляне в Google Play.

„Успехът на услугата се дължи на възможностите, които предлага на потребителите за лесно, гъвкаво и сигурно управление на пари в реално време, без необходимост от банкова сметка, както и нейната достъпност чрез търговската мрежа на GLOBUL и GERMANOS“, коментира г-жа Петя Златева, директор „Продукти и услуги“ на компанията.

Услугата, разработена в сътрудничество с Интеркарт Файнанс АД, представлява иновативен платежен инструмент, който може да бъде използван за заплащане на стоки и услуги в търговски обекти със знака на MasterCardTM навсякъде по света, пазаруване в интернет, теглене на пари в брой на банкомат, плащане на комунални сметки и за бързо и сигурно изпращане на пари от един потребител на друг. Клиентите на услугата имат денонощен достъп и пълен контрол над своите средства чрез ко-брандираната карта GLOBUL iPay MasterCardТМ, през мобилния си телефон - чрез безплатното специалното приложение iPay Mobile за Android и iOS или чрез SMS, както и онлайн през своята персонална страница в сайта www.ipay.bg.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"GLOBUL iPay с 25000 клиенти и приложение за Аndroid"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел