19 дек
2012
     

GLOBUL iPay с 25000 клиенти и приложение за Аndroid

Специалното безплатно приложение iPay Mobile за смартфони с операционна система Android също вече е достъпно за сваляне в Google Play.


1123 прочитания, 0 коментара

Само два месеца след пазарния старт на услугата GLOBUL iPay, клиентите на първото по рода си електронно портмоне в България вече наброяват над 25000. Специалното безплатно приложение iPay Mobile за смартфони с операционна система Android също вече е достъпно за сваляне в Google Play.

„Успехът на услугата се дължи на възможностите, които предлага на потребителите за лесно, гъвкаво и сигурно управление на пари в реално време, без необходимост от банкова сметка, както и нейната достъпност чрез търговската мрежа на GLOBUL и GERMANOS“, коментира г-жа Петя Златева, директор „Продукти и услуги“ на компанията.

Услугата, разработена в сътрудничество с Интеркарт Файнанс АД, представлява иновативен платежен инструмент, който може да бъде използван за заплащане на стоки и услуги в търговски обекти със знака на MasterCardTM навсякъде по света, пазаруване в интернет, теглене на пари в брой на банкомат, плащане на комунални сметки и за бързо и сигурно изпращане на пари от един потребител на друг. Клиентите на услугата имат денонощен достъп и пълен контрол над своите средства чрез ко-брандираната карта GLOBUL iPay MasterCardТМ, през мобилния си телефон - чрез безплатното специалното приложение iPay Mobile за Android и iOS или чрез SMS, както и онлайн през своята персонална страница в сайта www.ipay.bg.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"GLOBUL iPay с 25000 клиенти и приложение за Аndroid"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят