20 дек
2012
     

Ќаближава крайни€т срок за участие в конкурса ДЌаградите на Ѕј»“ за 2012г."

 ампани€та и церемони€та се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –осен ѕлевнелиев


1278 прочитани€, 0 коментара


‘ормул€ри за участие в конкурса „Ќаградите на Ѕј»“ за 2012г." се приемат до 6 €нуари 2013 г. включително на адрес: —офи€ 1040, бул. „ƒраган ÷анков" 36, —“÷ »нтерпред, офис 339Ѕ или e-mail: bait@bait.bg. ‘ормул€рът за участие и регламентът на конкурса са публикувани в сайта на Ѕј»“.  омиси€ ще разгледа постъпилите предложени€ от 07 до 13 €нуари 2013, а наградите ще бъдат връчени на официална церемони€ на 22 €нуари 2013 г. в «ала „—офи€" на √рад ’отел „—офи€".

ќт Ѕј»“ съобщиха, че до момента са подадени формул€ри в категориите ќбразователна награда, —тудентска награда, STARTUP компани€, ∆урналистическа награда, ћобилни решени€, E-business и —пециална награда.

ќт јсоциаци€та напомн€т, че ще бъдат присъдени общо 15 награди в следните категории и съответните подкатегории: Ќаграда за журналистически принос, ќбразователна награда, —тудентска награда, ѕублична администраци€, Ѕизнес иновативност,  омпани€ на годината,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€ на годината, E-business, ћобилни решени€ и —пециална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.

 акто и в предишното издание, с признание ще бъдат удостоени журналисти, които са допринесли за попул€ризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на информационните и комуникационни технологии, също са показали висок професионализъм, обективност, гражданска доблест и смелост при отраз€ване на проблематиката. «а 2012 г. наградата за журналистически принос ще бъде присъдена в 3 подкатегории - печатни медии, радио и телевизи€, интернет. 

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

 ќћ≈Ќ“ј–»

“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"Ќаближава крайни€т срок за участие в конкурса ДЌаградите на Ѕј»“ за 2012г.""    

»збрани книги


ѕолезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • ћобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратеги€
  • •  ¬идове мобилни приложени€ според целите и предназначението
  • •   акво тр€бва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  ¬ъзвръщаемостта на инвестици€та - цифри, данни и добри практики
  –егистрирай се сега! ¬иж повече

  ЅёЋ≈“»Ќ»

  ‘ирмите представ€т