02 €ну
2013
     

5 дни остават до крайни€ срок за подаване на кандидатури за ДЌаградите на Ѕј»“ за 2012г.Ф

1165 прочитани€, 0 коментара

ƒо 6 €нуари 2013 г. включително се приемат формул€ри за участие в конкурса „Ќаградите на Ѕј»“ за 2012г." на адрес: —офи€ 1040, бул. „ƒраган ÷анков" 36, —“÷ »нтерпред, офис 339Ѕ или e-mail: bait@bait.bg.  ампани€та и церемони€та се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –осен ѕлевнелиев.

‘ормул€рът за участие и регламентът на конкурса са публикувани в сайта на Ѕј»“,

 омиси€ ще разгледа постъпилите предложени€ от 07 до 13 €нуари 2013 и ще оцен€ва предложени€та по критериите, посочени във формул€ра за участие. Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ на 22 €нуари 2013 г. в «ала „—офи€" на √рад ’отел „—офи€".

 ъм момента са подадени формул€ри в категориите ќбразователна награда, —тудентска награда, STARTUP компани€, ∆урналистическа награда, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, ћобилни решени€, Ѕизнес иновативност, E-business и —пециална награда.

ќбщо 15 награди ще бъдат присъдени в следните категории и съответните подкатегории: Ќаграда за журналистически принос, ќбразователна награда, —тудентска награда, ѕублична администраци€, Ѕизнес иновативност,  омпани€ на годината,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€ на годината, E-business, ћобилни решени€ и —пециална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.

“ази година Ѕј»“ ще връчи допълнителни предметни награди към призовете в отделните категории.

 онкурсът и церемони€та за връчване на „Ќаградите на Ѕј»“" за 2012 г. се провеждат с подкрепата на ћайкрософт Ѕългари€,  антек,  онтракс, “ехнологика, ƒатекс, ‘рекълз, јкт —офт и јпис и със съдействието на —ентио, ћусала —офт и —иела Ќорма. »нициативата се осъществ€ва и в партньорство с »зпълнителната агенци€ за насърчаване на малките и средните предпри€ти€, Ќационалното сдружение на общините в –епублика Ѕългари€, Ќационални€ център за безопасен интернет, и др. 

 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  

 ќћ≈Ќ“ј–»

“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"5 дни остават до крайни€ срок за подаване на кандидатури за ДЌаградите на Ѕј»“ за 2012г.Ф"    

»збрани книги


ѕолезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • ћобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратеги€
  • •  ¬идове мобилни приложени€ според целите и предназначението
  • •   акво тр€бва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  ¬ъзвръщаемостта на инвестици€та - цифри, данни и добри практики
  –егистрирай се сега! ¬иж повече

  ЅёЋ≈“»Ќ»

  ‘ирмите представ€т