07 яну
2013
     

Метъл банда от роботи свири Ace of Spades на Motorhead

2048 прочитания, 1 коментар

Представяли ли сте си някога как би свирил барабанистът Дани Кери, ако имаше 4 ръце? Или Ангъс Йънг, ако имаше 78 пръста? Представете си как само би звучал култовият басист Робърт Трухильо, ако беше направен от истински метал!

Е, време е да разберем! Compressorhead е най-новата световна хеви метъл банда, която е „тежка” във всеки смисъл на думата – защото музикантите в нея са истински метални роботи. Stickboy (барабанистът), Fingers (китаристът) и Bones (басистът) гарантирано ще разтърсят света на метъл музиката.

Stickboy е взискателно проектиран с 4 ръце, 2 крака и 1 глава, без мозък. С тях той свири на сет барабани Pearl 14 с двойна каса. Появил се на бял свят през 2007 г.

Fingers се присъединил към барабаниста през 2009 г. Той е единственият китарист, който може да се похвали с наличието на 78 пръста, които са специално създадени, за да обхванат целия гриф на китарата.

Bones е най-прецизният басист, за който може да си мечтае всяка банда, и е най-младият член на Compressorhead. Създаден през 2012 г.

С такава конкуренция, дори на Motorhead ще им е трудно да се съревновават. И все пак машинното масло е по-гъсто от кръвта.

За онези, които вече са станали фенове на бандата, повече информация на http://compressorheadband.com

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
  
08:57, 07 януари 2013 # 1
Това е ВЕЛИКО
Nothing is true! Everything is permitted!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Метъл банда от роботи свири Ace of Spades на Motorhead"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел