08 яну
2013
     

Таблетът Acer Iconia B1-A71 идва у нас в началото на февруари на препоръчителна цена 299 лв.

799 прочитания, 0 коментара

Acer представи таблета Iconia B1-A71 със 7- инчов WSVGA (1024 х 600) капацитивен дисплей, отговарящ на стандартния размер на страница от книга, който е удобен за четене, за сърфиране в интернет, за играене на игри и за гледане на видео. Iconia B1 е удобен и лесен за употреба с една ръка, за което като помага специалният дизайн на долния ляв ъгъл, изтъкват от Acer. Също така със своите 320 грама е подходящ за носене както в чанта, така и в яке, което го прави един от най-леките 7-инчови таблети на пазара, допълват от компанията.

 

Acer Iconia B1-A71 се очаква да бъде наличен в България в началото на февруари на препоръчителна цена 299 лв. Този таблет комбинира двуядрен процесор работещ на 1,2 GHz за бързо и плавно възпроизвеждане на игри, онлайн сърфиране и гледане на видео. Продуктът се предлага с операционната система Android Jelly Bean (4.1).

продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Таблетът Acer Iconia B1-A71 идва у нас в началото на февруари на препоръчителна цена 299 лв."    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел