16 яну
2013
     

Нови ECOSYS МФУ на Kyocera ще пестят време, пари и място в родните офиси

На пазара излизат три нови лазерни мултифункционалки от Kyocera с обозначения FS-1220MFP, FS-1320MFP и FS-1325MFP, които ще изкушават малкия бизнес с комбинация от надеждност, компактност, евтин печат и ниска цена за притежание.


957 прочитания, 0 коментара

След като през ноември започна атака в сегмента на бюджетните принтери, разработчикът на решения за работа с документи Kyocera Document Solutions в първите дни на новата година продължава офанзивата с три нови настолни мултифункционални устройства за печат от своята ECOSYS продуктова линия. На пазара у нас се очакват продуктите с обозначения FS-1220MFP, FS-1320MFP и FS-1325MFP, които според дистрибутора Ланком България се отличават с обичайната за марката надеждност, но вече и в комбинация с ниска цена на отпечатана страница и лесно управление, дори и в ниския клас печатни устройства.
 

Новите ECOSYS мултифункционалки (МФУ) на Kyocera са доста компактни и заемат малко място на бюрото, което ги прави подходящи за единични потребители и малки работни групи. Въпросните три модела атакуват растящия (в Западна Европа) сегмент 1-20 ppm и 21-30 А4 черно-белите многофункционални устройства, като осигуряват възможности за принтиране, сканиране, копиране и факс.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нови ECOSYS МФУ на Kyocera ще пестят време, пари и място в родните офиси"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел