16 яну
2013
     

Нови ECOSYS МФУ на Kyocera ще пестят време, пари и място в родните офиси

На пазара излизат три нови лазерни мултифункционалки от Kyocera с обозначения FS-1220MFP, FS-1320MFP и FS-1325MFP, които ще изкушават малкия бизнес с комбинация от надеждност, компактност, евтин печат и ниска цена за притежание.


901 прочитания, 0 коментара

След като през ноември започна атака в сегмента на бюджетните принтери, разработчикът на решения за работа с документи Kyocera Document Solutions в първите дни на новата година продължава офанзивата с три нови настолни мултифункционални устройства за печат от своята ECOSYS продуктова линия. На пазара у нас се очакват продуктите с обозначения FS-1220MFP, FS-1320MFP и FS-1325MFP, които според дистрибутора Ланком България се отличават с обичайната за марката надеждност, но вече и в комбинация с ниска цена на отпечатана страница и лесно управление, дори и в ниския клас печатни устройства.
 

Новите ECOSYS мултифункционалки (МФУ) на Kyocera са доста компактни и заемат малко място на бюрото, което ги прави подходящи за единични потребители и малки работни групи. Въпросните три модела атакуват растящия (в Западна Европа) сегмент 1-20 ppm и 21-30 А4 черно-белите многофункционални устройства, като осигуряват възможности за принтиране, сканиране, копиране и факс.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нови ECOSYS МФУ на Kyocera ще пестят време, пари и място в родните офиси"    

Избрани книги


Полезни страници

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят
  Приключи проект за повишаване на конкурентоспособността на

  Приключи проект за повишаване на конкурентоспособността на "Български Телеком и Телевизия" АД

  Оперативна програма „Конкурентоспособност“ осигурява финансиране за различните дейности в границите 65% - 85% от общите разходи по проекта

  НАМЕРЕТЕ НИ В...