18 яну
2013
     

Появи се информация за следващото поколение Nexus устройства на Google

14156 прочитания, 0 коментара

На сайта softpedia.com се появи информация за бъдещите устройства под марката Nexus на Google. Kомпанията заедно с партньори-производители  работи над следващо поколение устройства, които вероятно ще се наричат Nexus 5 и Nexus 7.7. 


Смартфонът Nexus 5 вероятно ще разполага с 5-инчов диспелй  с резолюция 1920х1080 пиксела. В неговата основа ще бъде наскоро обявената система върху чип (SoC) Nvidia Tegra 4 с четири ядра. Споменава се 2 GB оперативна памет и 13 мегапиксела камера на тиловата страна. Фронталната камера вероятно ще има, но няма подробни данни за нея. В качеството на операционна система може да бъде инсталирана Android Key Lime Pie.

Таблетът Nexus 7.7, както личи по наименованието, ще разполага със 7,7-инчов дисплей с Full HD резолюция. Останалите характеристики трябва да съотвeтстват на тези на смартфона, но вероятно с някои малки изключения.


продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Появи се информация за следващото поколение Nexus устройства на Google"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел