19 яну
2013
     

Секс срещу 1 милион facebook харесвания

Момиче обещава да прави секс с момче ако въпросния модерен Ромео успее да събере един милион харесвания в социалната мрежа


3174 прочитания, 1 коментар

Как само се променят нещата. Едно време трябваха цветя, хубав ресторант, обноски… Е, днес изглежда е достатъчно да събереш определен брой харесвания във facebook и работата е готова. Социалната мрежа до такава степен се е развила, че според мнозина с бутона „харесвам” или „сподели” може да се нахранят всички онези в неравностойно положение, да се оправят глобалните проблеми, да се предотврати глобалното затопляне, а след скорошни събития – дори да се уредиш със секс.

В днешно време изглежда всичко се върти около facebook и twitter. Две истории придобиха доста сериозна популярност в интернет пространството през изминалите дни. И двете истории включват определени желания, които обаче могат да станат реалност само срещу 1 милион харесвания във facebook.

Първата: баща казва на малките си момиченца: „Не, не може да имате кученце, освен ако не съберете 1 милион от безценните facebook харесвания”

Може би това не са били точните думи на въпросния родител, но като цяло схващате идеята. Ненужно е да казвам, че момиченцата веднага са създали страница в социалната мрежа, а 2 дена по-късно са се сдобили и с така желаното кученце. Въпреки че бащата го определя като „обикновен залог”, то всички виждаме далеч по-важното в историята – момичетата са научили един от най-важните уроци в живота – всичко опира до виртуалната популярност.

Следва и историята на Питър Кверненг от Норвегия. Подобно на всеки младеж и Кверненг жадува допир с момиче и изглежда е намерил начин да го постигне. Неговата Жулиета, която всъщност носи името Катрин, му е обещала секс ако младежът успее да събере 1 милион харесвания в социалната мрежа.

Изглежда Катрин упорито е поставила Питър с зоната на приятелството и facebook се е превърнал в единствената алтернатива за младежа. В крайна сметка и тази история завърши с happy end. Въпросната снимка на двамата много бързо обиколи интернет пространството и се озова по телевизията, което за отрицателно време й осигури нужния брой харесвания.

Въпреки смутения поглед, който Катрин показва на снимката, Кверненг заяви пред местната преса, че след като са постигнали целта си, въпреки че всичко е започнало като шега, сега двамата смятат да спазят обещанието си.

И макар да няма доказателства в снимки, както с кученцето и момичетата, то предполагаме, че двамата наистина ще удържат на думата си.

Влиянието на facebook нараства с всеки изминал ден и може би това е модерната романтика, която всички момичета така силно желаят. Чудя се само кога ли ще дойде денят, в който някой ще почука на врата ви с думите „Пусни ме да вляза, имаме 33 общи приятели”…

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
+1   
15:34, 19 януари 2013 # 1
NO AVATAR
Наистина накъде отива света , след като и idg.bg започна да публикува и статии почти 100%-ви глупости , а и все повече помества и рекламни статии.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Секс срещу 1 милион facebook харесвания"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел