22 яну
2013
     

Новата аудио линия на Samsung ще изкушава с кристален звук и лесен Wi-Fi достъп

В своите AV продукти от поколение 2013 Samsung набляга на възможностите за свързване и лесно използване, както и на нестандартни решения като например първият “soundbar”, който дава възможност за Bluetooth свързване с телевизор.


803 прочитания, 0 коментара

Началото на всяка година и изложения като отшумялото наскоро CES 2013 е добър повод за много компании да представят по-голямата част от портфолиото си, с което ще се опитват да печелят сърцата и портфейлите ни през следващите месеци. Samsung Electronics не е изключение от тази тенденция, а и определено има какво да предложи, както показва и с поредното си съобщение. В него компанията информира, че е готова да предложи и мащабно разширение на своята линия дигитални аудио продукти с нови AV устройства и системи, които имат редица подобрения от гледна точка на възможностите за свързване.
 

Според Samsung, въпросните тенденции и новости се олицетворяват в голяма степен от "първия в света soundbar" , който може да се свърже към телевизор чрез Bluetooth. Но това не е най-интересното. Устройството с пълно наименование Vacuum Tube Soundbar (модел HW-F750) е и първият Soundbar, използващ вграден лампов усилвател. Bluetooth връзката с телевизор се осъществява посредством т.нар. SoundShare функция. Изделието има и вграден жироскопен сензор, който измерва височината, ъгъла и наклона на говорителя, за да оптимизира качеството на звука, независимо дали той е в хоризонтално или вертикално положение.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Новата аудио линия на Samsung ще изкушава с кристален звук и лесен Wi-Fi достъп"    

Избрани книги


Полезни страници

  WebinaR

  Организатор: БАИТ, в рамките на проекта „e-Skills for Jobs 2014”

  2 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • Съществува ли необходимост от промяна в българските учебни програми
  • •  Визията на Държавата за използването на ИКТ в обучителния процес
  • •  Ролята на учебните програми за създаване на подготвени и конкурентни млади кадри
  Регистрирай се сега! Виж повече
   

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят

  НАМЕРЕТЕ НИ В...