22 яну
2013
     

Новата аудио линия на Samsung ще изкушава с кристален звук и лесен Wi-Fi достъп

В своите AV продукти от поколение 2013 Samsung набляга на възможностите за свързване и лесно използване, както и на нестандартни решения като например първият “soundbar”, който дава възможност за Bluetooth свързване с телевизор.


836 прочитания, 0 коментара

Началото на всяка година и изложения като отшумялото наскоро CES 2013 е добър повод за много компании да представят по-голямата част от портфолиото си, с което ще се опитват да печелят сърцата и портфейлите ни през следващите месеци. Samsung Electronics не е изключение от тази тенденция, а и определено има какво да предложи, както показва и с поредното си съобщение. В него компанията информира, че е готова да предложи и мащабно разширение на своята линия дигитални аудио продукти с нови AV устройства и системи, които имат редица подобрения от гледна точка на възможностите за свързване.
 

Според Samsung, въпросните тенденции и новости се олицетворяват в голяма степен от "първия в света soundbar" , който може да се свърже към телевизор чрез Bluetooth. Но това не е най-интересното. Устройството с пълно наименование Vacuum Tube Soundbar (модел HW-F750) е и първият Soundbar, използващ вграден лампов усилвател. Bluetooth връзката с телевизор се осъществява посредством т.нар. SoundShare функция. Изделието има и вграден жироскопен сензор, който измерва височината, ъгъла и наклона на говорителя, за да оптимизира качеството на звука, независимо дали той е в хоризонтално или вертикално положение.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Новата аудио линия на Samsung ще изкушава с кристален звук и лесен Wi-Fi достъп"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел