26 яну
2013
     

Нови слухове около Apple и iPhone, iPad и iPad Mini

Поредните слухове относно предстоящите нови продукти на компанията обиколиха интернет пространството


1987 прочитания, 0 коментара

Интересът към Apple не е учудващ. Още повече като се вземат предвид безкрайните слухове, които изтичат в интернет почти всеки ден. Кой от кой по-пикантен и интересен.

iLounge поднесе нова доза вълнение за милионите почитатели на компанията, като разкри детайли около предстоящите продукти на Apple, с което със сигурност спечели допълнителен потребителски интерес.

Цитирайки анонимен източник, iLounge твърди, че се очаква най-новият iPhone 5S да се появи на пазара с 13 мегапикселова Sony камера, както и с доста подобрен процесор. Според въпросния източник Apple се готви да пусне продукта на пазара през юли, а кодовите имена, които се използват за прототипите му са N51 и N53.

Детайлите, който въпросният източник дава, относно iPad не са толкова подробни. iPad 5 (както го наричат от iLounge) е с кодове наименование J72 и се очаква да е достъпно на пазара през октомври.

Относно следващия iPad Mini, с кодове име j85, информацията гласи, че подобно на iPad 5 и той ще се появи на пазара през октомври тази година. Според слуховете в интернет пространството iPad Mini няма да предложи кой знае колко промени, но със своя Retina диспей се очаква да привлече вниманието на аудиторията.

До колко това са само слухове и каква доза истина се крие в тях? Предстои да разберем, но 2013 г. се очертава като доста интересна технологична година за Apple.

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нови слухове около Apple и iPhone, iPad и iPad Mini"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят