29 яну
2013
     

Новите WiFi адаптери на ASUS поддържат 802.11ac

Безжичните адаптери PCE-AC66 и USB-AC53 осигуряват гигабитова свързаност


615 прочитания, 0 коментара

Два нови безжични адаптера, поддържащи последното поколение WiFi стандарт 802.11ac, обяви ASUS. Единият продукт е двуобхватен PCI Express адаптер - ASUS PCE-AC66, който е оборудван с тройна антена за по-голямо покритие и по-силен сигнал. Другото ново устройство е адаптерът USB-AC53. И двата продукта използват двата WiFi обхвата 2,4 GHz и 5 GHz, но PCI Express картата осигурява до 1,3Gbps, а USB моделът – до 867Mbps пренос на данни.

И двете мрежови устройства се предлагат в комплект с множество аксесоари, „за да може работата им да бъде прецизирана спрямо различните местоположения и конкретни нужди, предоставяйки 802.11ac свързаност на компютри от всякакъв тип", обясняват от компанията. Производителят обяви и нов геймърски ноутбук - ROG G75VX, който също поддържа 802.11ac Wi-Fi.

Адаптерът PCE-AC66 е снабден с три сменяеми антени за работа в честотните диапазони 2,4GHz и 5GHz, разполага и с алуминиев радиатор за ефективно охлаждане.


продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Новите WiFi адаптери на ASUS поддържат 802.11ac"    

Избрани книги


Полезни страници

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят
  Безхартиеният офис на четвърт финали – ...а после накъде?

  Безхартиеният офис на четвърт финали – ...а после накъде?

  Новата посока, в която вървят всички развиващи се организации, е към автоматизиране на процесите и въвеждне на цялостен електронен документооборот

  НАМЕРЕТЕ НИ В...