29 яну
2013
     

Samsung свали цената на LTE смартфоните с модела Galaxy Express

Анализатор предвиди, че цената на LTE смартфоните ще спадне драстично след увеличаване на продажбите.


885 прочитания, 0 коментара

Samsung Electronics разширява своето портфолио от LTE смартфони с международна версия на своя Galaxy Express, като снижава цената и прави LTE технологията по-достъпна за масовите потребители.

Глобалните доставки на LTE смартфони ще се утроят тази година, което ще даде възможност на технологията да постигне по-голям мащаб и да свали цените на крайните устройства, твърди анализаторската компания Strategy Analytics.

Samsung не каза колко точно ще струва Galaxy Express, но спецификациите, предоставени от производителя, сочат към по-нисък ценови праг. Смартфонът работи с Android 4.1 върху двуядрен процесор на 1,2 GHz, има 4,5-инчов екран с резолюция 800 на 480 токчи, а задната му камера е 5-мегапикселова.

С изключение на процесора, същите характеристики имат и съществуващата щатска версия на Galaxy Express, продавана от AT&T, но тя има двуядрен процесор на 1,5 GHz и струва $450.


продължава в: Computerworld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Samsung свали цената на LTE смартфоните с модела Galaxy Express"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел