30 яну
2013
     

Cooler Master откри нов специализиран сайт за мобилни аксесоари

Компанията придружава старта на новия онлайн ресурс за своя специфичен асортимент и с анонса на нови аксесоари за iPad mini.


572 прочитания, 0 коментара

Напоследък компанията Cooler Master изглежда разширява дейността си не само в традиционните за себе си продуктови сфери, но също и в сегмента на аксесоарите за мобилни устройства, който очевидно става все по-печеливш покрай ръста в продажбите на таблети и смартфони. Свидетелство за тази ориентация е поредното съобщение от производителя, с което той ни информира за стартирането на нов фирмен сайт, съсредоточен изцяло върху произведените от Cooler Master периферии и аксесоари за мобилни устройства.

Cooler Master-Mobile

Според официалната информация, в новия Cooler Master-Mobile сайт потребителите ще могат да се информират, както за целия наличен асортимент от такива изделия, така и за предстоящите аксесоари.

За да ознаменува старта на новия си онлайн ресурс, компанията отбелязва и дебюта на някои съвсем нови аксесоари, какъвто е например новия калъф за таблета iPad mini, наречен Wake Up Folio mini. Всъщност терминът "калъф" в случая може би не е съвсем уместен, тъй като идеята на новия аксесоар е освен защита за таблета да добавя и функционалност, като го превръща например в мобилна станция за мултимедийни забавления.

продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Cooler Master откри нов специализиран сайт за мобилни аксесоари"    

Избрани книги


Полезни страници

  WebinaR

  Организатор: БАИТ, в рамките на проекта „e-Skills for Jobs 2014”

  2 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • Съществува ли необходимост от промяна в българските учебни програми
  • •  Визията на Държавата за използването на ИКТ в обучителния процес
  • •  Ролята на учебните програми за създаване на подготвени и конкурентни млади кадри
  Регистрирай се сега! Виж повече
   

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят

  НАМЕРЕТЕ НИ В...