30 яну
2013
     

Cooler Master откри нов специализиран сайт за мобилни аксесоари

Компанията придружава старта на новия онлайн ресурс за своя специфичен асортимент и с анонса на нови аксесоари за iPad mini.


608 прочитания, 0 коментара

Напоследък компанията Cooler Master изглежда разширява дейността си не само в традиционните за себе си продуктови сфери, но също и в сегмента на аксесоарите за мобилни устройства, който очевидно става все по-печеливш покрай ръста в продажбите на таблети и смартфони. Свидетелство за тази ориентация е поредното съобщение от производителя, с което той ни информира за стартирането на нов фирмен сайт, съсредоточен изцяло върху произведените от Cooler Master периферии и аксесоари за мобилни устройства.

Cooler Master-Mobile

Според официалната информация, в новия Cooler Master-Mobile сайт потребителите ще могат да се информират, както за целия наличен асортимент от такива изделия, така и за предстоящите аксесоари.

За да ознаменува старта на новия си онлайн ресурс, компанията отбелязва и дебюта на някои съвсем нови аксесоари, какъвто е например новия калъф за таблета iPad mini, наречен Wake Up Folio mini. Всъщност терминът "калъф" в случая може би не е съвсем уместен, тъй като идеята на новия аксесоар е освен защита за таблета да добавя и функционалност, като го превръща например в мобилна станция за мултимедийни забавления.

продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Cooler Master откри нов специализиран сайт за мобилни аксесоари"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел