04 фев
2013
     

Ще има и 10-инчов таблет ASUS MeMO Pad

Такъв се готви да покаже ASUS по време на MWC 2013, но за разлика от първия VIA-базиран модел MeMO Pad 10 ще е по-мощен благодарение на NVIDIA Tegra 3 (и по-скъп)


567 прочитания, 0 коментара

Само няколко дни след като на родния пазар пристигна първият VIA-базиран 7-инчов таблет от бюджетен клас ASUS MeMO Pad, научаваме, че тайванският производител смята да разшири въпросната серия устройства с нов модел, кръстен MeMO Pad 10 и снабден с по-голям екран и по-производителни компоненти.

Според наличната информация, новият US MeMO Pad 10 ще бъде оборудван с 10,1-инчов сензорен дисплей с резолюция 1280x800 точки и базиран на IPS матрица, която гарантира широки зрителни ъгли. Освен това, за разлика от първия VIA-базиран бюджетно ориентиран модел, по-големият брат от семейство MeMO Pad ще разчита на по-мощната 4-ядрена система в чип (SoC) NVIDIA Tegra 3. Тя ще е подкрепена от 1 GB оперативна памет и 16 GB вградена флаш-памет за съхранение, която, разбира се, ще може да бъде разширявана посредством microSD карти.
 

Съобщава се също за наличието на две камери - една 5-мегапикселна на задния панел и една 1,2 на предния - както и за USB и HDMI портове. Габаритите на новия по-голям таблет са 263x180,8x10,5 мм, а теглото му - 580 г. гласи още наличната информация.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ще има и 10-инчов таблет ASUS MeMO Pad"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел