11 фев
2013
     

Най-добрите Android и iOS приложения за януари 2013

1423 прочитания, 0 коментара

Новата година стартира ударно с голяма доза качествени и полезни приложения. Затова и този път месечната ни селекция от най-добри Android и iOS приложения се състои от цели 15 заглавия. Освободете достатъчно място на телефоните си и се захващайте с новата порция приложения!

 

Joe Danger

Платформи: iOS

Заради игри, като Joe Danger, спокойно можем да твърдим, че мобилната платформата се противопоставя с огромна тежест на конзолите. В iOS версията на играта има толкова много съдържание, че без проблем може да се продава в кутийка с диск за 40 долара, а всъщност е само 2.99 долара. Иначе, за незапознатите Joe Danger е сайд-скролинг рейсър, в който главния герой преминава през голямо разнообразие от препятствия, събира парички, бонуси и куп други благинки по пътя си, за да стигне до финалната права и да отключи следващото трасе.

Играта не е порт от конзолните версии, а ново приключение, което ще ви държи прилепени към малкия екран за много часове напред.

 


Phonechievements

Платформи: Android

Phonechievements има потенциала да се превърне в новата мания на Android платформата. Концепцията е елементарна - с ежедневното използване на телефона си, постигате ачийвмънти.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Най-добрите Android и iOS приложения за януари 2013"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел