19 фев
2013
     

През пролетта Archos ще навлезе и на смартфон пазара

Според изтеклата информация, френският производител Archos готви поне три Аndroid-базирани и достъпни ценово смартфона, които ще атакуват разширяващия се пазар на смартфоните през следващите месеци.


659 прочитания, 3 коментара

Френската компания Archos е добре позната със своите относително достъпни Аndroid-базирани таблети както у нас, така и по света, но изглежда производителят няма да разчита само на тази слава. Крачката от производство на таблети към добавяне на такова на смартфони не е особено голяма и изглежда Archos вече е готова да я направи, ако се съди от публикация в Unwired View.

Според изданието, през пролетта Archos ще навлезе и на смартфон пазара и това ще стане не с един или два, а с поне три апарата с френската марка. Въпреки, че данните не са потвърдени официално, публикуваната информация звучи достоверно, тъй като се цитират доста конкретни характеристики, наименования и дори цени на устройствата (б.р. публикуваната снимка е монтаж, а не изображение на действителен продукт).

Базовият модел Archos 35 Carbon е най-компактният от новото трио и ще поддържа работа с две SIM карти. Той е оборудван с 3,5-инчов дисплей с резолюция 320×480 точки и едноядрен процесор, плюс оперативна памет и флаш памет за съхранение в размер по 512 МВ.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
+1   
13:39, 21 февруари 2013 # 1
NO AVATAR
 
-1   
13:41, 21 февруари 2013 # 2
NO AVATAR
аз бих си купил 48Platinum
 
+1   
14:16, 21 февруари 2013 # 3
NO AVATAR
1 Щатски долар = 1,48170099 Български лева,т.е. Archos 48 Platinum ще струва около 369.50 лева, което за този смартфон е доста малко.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"През пролетта Archos ще навлезе и на смартфон пазара"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел