19 фев
2013
     

През пролетта Archos ще навлезе и на смартфон пазара

Според изтеклата информация, френският производител Archos готви поне три Аndroid-базирани и достъпни ценово смартфона, които ще атакуват разширяващия се пазар на смартфоните през следващите месеци.


652 прочитания, 3 коментара

Френската компания Archos е добре позната със своите относително достъпни Аndroid-базирани таблети както у нас, така и по света, но изглежда производителят няма да разчита само на тази слава. Крачката от производство на таблети към добавяне на такова на смартфони не е особено голяма и изглежда Archos вече е готова да я направи, ако се съди от публикация в Unwired View.

Според изданието, през пролетта Archos ще навлезе и на смартфон пазара и това ще стане не с един или два, а с поне три апарата с френската марка. Въпреки, че данните не са потвърдени официално, публикуваната информация звучи достоверно, тъй като се цитират доста конкретни характеристики, наименования и дори цени на устройствата (б.р. публикуваната снимка е монтаж, а не изображение на действителен продукт).

Базовият модел Archos 35 Carbon е най-компактният от новото трио и ще поддържа работа с две SIM карти. Той е оборудван с 3,5-инчов дисплей с резолюция 320×480 точки и едноядрен процесор, плюс оперативна памет и флаш памет за съхранение в размер по 512 МВ.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

 
+1   
13:39, 21 февруари 2013 # 1
NO AVATAR
 
-1   
13:41, 21 февруари 2013 # 2
NO AVATAR
аз бих си купил 48Platinum
 
+1   
14:16, 21 февруари 2013 # 3
NO AVATAR
1 Щатски долар = 1,48170099 Български лева,т.е. Archos 48 Platinum ще струва около 369.50 лева, което за този смартфон е доста малко.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"През пролетта Archos ще навлезе и на смартфон пазара"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят