25 фев
2013
     

MWC 2013: Lumia концепцията влиза и в масовите мобилни телефони на Nokia

Nokia 105 и Nokia 301 ще представляват Lumia дизайна в сегмента на “обикновените” мобилни елефони, но същинската едноименна смартфон линия на марката също се разширява с още два достъпни модела - Lumia 720 и Lumia 520.


814 прочитания, 0 коментара

С официалното начало на Световния Мобилен Конгрес в Барселона (MWC 2013) започна и поредният дъжд от анонси на компаниите-участнички. Както обикновено, сред най-активните от тях е Nokia, която анонсира няколко нови телефона (Nokia 105 и Nokia 301) и смартфона (Nokia Lumia 720 и Nokia Lumia 520), чиято обща характеристика, според компанията, е достъпната цена.

Достъпността ще е основна, но не и единствена отличителна особеност на мобилните телефони Nokia 105 и Nokia 301, които вкарват Lumia концепцията в "обикновените" апарати от масов клас. Според официалната информация от финландската компания, Nokia 105 е най-достъпният ценово мобилен телефон на марката до момента, а Nokia 301 носи същото качество за сегмента от малко по-класните телефони, снабдени с камери и Интернет достъп.
 

Освен това, Nokia 105 (на първата снимка) се отличава с устойчивост на прах и влага, както и с 35-те дни издръжливост в режим готовност с едно зареждане на батерията.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"MWC 2013: Lumia концепцията влиза и в масовите мобилни телефони на Nokia"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел