27 фев
2013
     

Ултрабук техниката на Toshiba ще има и McAfee защита в случай на кражба

Потребителите закупили ултрабук Toshiba до 31 март 2013 г. ще имат безплатен достъп до софтуера McAfee Anti-Theft за една година, след като се регистрират и го активират.


837 прочитания, 0 коментара

Малко след като се разбра, че новите лаптопи на Toshiba ще се предлагат с безплатна антивирусна защита от McAfee, европейското подразделение на японската компания съобщи, че ултрабук лаптопите на марката също ще имат допълнително ниво на сигурност - чрез достъп до най-новата версия на софтуера за защита при кражба McAfee Anti-Theft, създаден специално за ултрабук устройства в случай, че бъдат загубени или откраднати. Безплатен достъп до софтуера за една година (след като се регистрират и го активират) обаче ще имат само потребителите закупили ултрабук Toshiba до 31 март 2013 г. уточняват от компанията.
 

Софтуерът McAfee Anti-Theft, разработен съвместно с Intel, съчетава сигурност, която се активира от хардуера, с усъвършенстван софтуер за поддържане на личната информация в безопасност в случай на загуба или кражба на лаптопа. Инструментът позволява на потребителите да проследят загубения или откраднат ултрабук и да го заключат дистанционно, за да защитят личната си информация. McAfee Anti-Theft включва и криптиране на информацията и „скрит режим", който позволява на собственика на устройството да подсигури защита на данните си, като същевременно може да го проследи в случай, че бъде откраднато или загубено.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ултрабук техниката на Toshiba ще има и McAfee защита в случай на кражба"    

Избрани книги


Полезни страници

    БЮЛЕТИНИ

    Фирмите представят
    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Конференцията iMinds премина под мотото „Дигитално проучване, което има значение“

    Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взе участие в десетото издание на конференцията, което се проведе през октомври в Брюксел