27 фев
2013
     

Ултрабук техниката на Toshiba ще има и McAfee защита в случай на кражба

Потребителите закупили ултрабук Toshiba до 31 март 2013 г. ще имат безплатен достъп до софтуера McAfee Anti-Theft за една година, след като се регистрират и го активират.


827 прочитания, 0 коментара

Малко след като се разбра, че новите лаптопи на Toshiba ще се предлагат с безплатна антивирусна защита от McAfee, европейското подразделение на японската компания съобщи, че ултрабук лаптопите на марката също ще имат допълнително ниво на сигурност - чрез достъп до най-новата версия на софтуера за защита при кражба McAfee Anti-Theft, създаден специално за ултрабук устройства в случай, че бъдат загубени или откраднати. Безплатен достъп до софтуера за една година (след като се регистрират и го активират) обаче ще имат само потребителите закупили ултрабук Toshiba до 31 март 2013 г. уточняват от компанията.
 

Софтуерът McAfee Anti-Theft, разработен съвместно с Intel, съчетава сигурност, която се активира от хардуера, с усъвършенстван софтуер за поддържане на личната информация в безопасност в случай на загуба или кражба на лаптопа. Инструментът позволява на потребителите да проследят загубения или откраднат ултрабук и да го заключат дистанционно, за да защитят личната си информация. McAfee Anti-Theft включва и криптиране на информацията и „скрит режим", който позволява на собственика на устройството да подсигури защита на данните си, като същевременно може да го проследи в случай, че бъде откраднато или загубено.


продължава в: PCWorld.bg

КОМЕНТАРИ ОТ  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ултрабук техниката на Toshiba ще има и McAfee защита в случай на кражба"    

Избрани книги


Полезни страници

  Webinar

  30 октомври, четвъртък, 10:30 ч.

  • • Мобилното фирмено приложение - част от съвременната маркетингова корпоративна стратегия
  • •  Видове мобилни приложения според целите и предназначението
  • •  Какво трябва да включва съвременното мобилно приложение
  • •  Възвръщаемостта на инвестицията - цифри, данни и добри практики
  Регистрирай се сега! Виж повече

  БЮЛЕТИНИ

  Фирмите представят